Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AceMcLoud42
csendes tag
Hali
Látom ilyen téma is van. Kicsit más féle a probléma. Apámnak állitottunk össze egy ''uj'' gépet (p166-ost p2 350esre
Odáig eljut sima üres rendszernél (no wincsi no cd no floppy) hogy biosba enged lépni, AGP-s és PCI-os videokátryát felismeri, be is indul. Eljut a bizonyos DMI pool data-ig, de ott fagy. Se reagálás billenytüzetre, sesemmi. Procit nem tudok cserélni, de kivettem megtisztitottam a csatlakozoit, de ugyanaz. Elöször 384 mega rammal probáltuk, de én probáltam a három panelt külön külön, sokféle slotba, de mindegyik beállitás ugyanzet a hibát hozta. Elözöleg a gép müködött csak valami miatt az alaplapja tönkrement, csere volt, a proci a régi, de uj alaplappal ez a bibi van. Mire gondoljak?
Segitséget köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Odáig eljut sima üres rendszernél (no wincsi no cd no floppy) hogy biosba enged lépni, AGP-s és PCI-os videokátryát felismeri, be is indul. Eljut a bizonyos DMI pool data-ig, de ott fagy. Se reagálás billenytüzetre, sesemmi. Procit nem tudok cserélni, de kivettem megtisztitottam a csatlakozoit, de ugyanaz. Elöször 384 mega rammal probáltuk, de én probáltam a három panelt külön külön, sokféle slotba, de mindegyik beállitás ugyanzet a hibát hozta. Elözöleg a gép müködött csak valami miatt az alaplapja tönkrement, csere volt, a proci a régi, de uj alaplappal ez a bibi van. Mire gondoljak?