- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Amúgy kérdésem még az , hogy írtad hogy :
,,Nézd meg, hogy melyik kábelek futnak villany mellett,"Igaz volt egyetemen villamossságtanom, de hagyjuk
, 2 konnektorból sajnos 3 db hosszabbító az amit használok, azon a helyen ahol kábeleket akarok cserélni.
képet nem lövök mert elég drasztikus a helyzet, de annyit biztos hogy:
- 3 elosztó vele van kábellel + adatperrel
2 routerem van dupla NAT-ot használok tehát 2 töltő + utp pach kábel(ek hegye)
Erősítő kábelei +HDMI kábel melyen a hangot + képet küldöm ki
IPTV-s box + telefnonos ajzat
és még sorolhatnám is...Lehet ezeket kellne szétodbom mert eléggé zajkeltőek, és utána kéne meglátogatnom a topic-ot.
Ismerösöm aki elég durván ért a házimozihoz és ő egyben villamossági szakember ő is javasolta , hogy ez így nem igazűn kóser, ezt sajnos én is tudom.Ezen kábelek ,,helyretételét" ha megoldottam, akkor lehet hozva minőségi javulást a mostan helyzet, ezzel képben vagyok.
Viszont ha minimális ráfordítást (2-3 ezret) igényelne lecserélnem a patch kábeleket árnyékoltra akkor mondhatom hogy hosszútárvon megoldást jelent számomra?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest