Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
paulikg
csendes tag
Ma tervezek bemenni az ügyfélszolgálatra lemondani az előfizetést (tv, internet telefon).
Miket vigyek magammal?
Elég maga az eszköz (box, modem), vagy az utp, és a hdmi kábelt is le kell adni? -
paulikg
csendes tag
Sziasztok!
Ma hoztak egy connect box-ot 500 csomag mellé. Teljesen alap beállításokkal megy csak a jelszavakat változtattam meg. A szerelő azt mondta, hogy ha a modemmel minden oké akkor csak a fehér led világít. Most a wifi jele is világít mellette zölden. Semmi hibát nem tapasztaltam. A kérdés, hogy annak zölden világítani is kell vagy nem?
-
paulikg
csendes tag
Köszönöm a válaszokat akkor mindenképpen veszek hdmi kábelt.
-
paulikg
csendes tag
Van egy pace box ami eddig crt tv-vel volt scart kábelen összekötve, de új tv-t kell venni. Hd csomag nincs.
A kérdés az lenne, hogy érdemes hdmi kábelre váltani lesz valami észrevehető javulás sd csatornák esetén?A másik nem tudom, hogy itt hagyták-e a dobozhoz a hdmi kábelt. Ha esetleg veszek hozzá milyet érdemes?
Mivel a tv ma ment tönkre jelenleg a dobozból minden kábel ki van húzva lesz valami következménye ha pár napi így marad esetleg dugjuk be a dobozt?
-
paulikg
csendes tag
válasz
kabelmania27 #30683 üzenetére
Ez segített most már jó.
Köszi
-
paulikg
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a gondom, hogy gépen kábelen összekötve van internet sebesség is jó de telefonon és táblagépen nem tölt be semmit ubee routerként használva. google dns beállítva sávszélesség 20MHz/ 40MHz többi alapbeállításon. Van valami ötlet?
-
paulikg
csendes tag
240-es net ubee
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
paulikg
csendes tag
Sziasztok
Úgy néz ki csodálatos internetnek dns gondjai lettek. Eddig minden tökéletesen működött alap beállításokon.
Mit és hol kell átállítanom, hogy életre kelljen?A válaszokat előre is köszönöm.
-
paulikg
csendes tag
-
paulikg
csendes tag
Adott egy mediacard ami kb 3 hétig nem volt használva, mert szervizben volt a tv és most csak kódolt jel feliratot ír ki mi ilyenkor a teendő?
-
paulikg
csendes tag
válasz
Zitronensaft #25574 üzenetére
A másik két tv jó csak a harmadikkal van probléma.
-
paulikg
csendes tag
válasz
Zitronensaft #25570 üzenetére
Szuper. A kábelezés új október 28-án kábelezték azt a részt 3. tv most kértünk hozzá kártyát.
Facebookon lehet szerelőt kérni vagy inkább telefonáljak?
-
paulikg
csendes tag
Sziasztok!
Van egy samsung t24b300-as tv mediacarddal és pár frekvencián nem jönnek be a csatornák. 586 682 690
Különböző hibaüzeneteket ír: Gyenge vagy nincs jel, A CI szolgáltatás nem jeleníthető meg. Van mikor némejik csatornánál megjelenik a kép de akkor kockásodik és nincs hang.Mi lehet a gond?
-
paulikg
csendes tag
Sziasztok
A jelenlegi felállás: digital gold upc kábeltévé, telekom adsl internet, telekom vezetékes telefon.
A T-nél márciusig van hűség. Upc-nél már lejárt.Holnap készülök felhívni a 1221-t Trio L csomagot néztem ki. Jelenleg két tv-n van digitális adás a harmadikon analóg, szeretnék kártyát a 3. tv-be is.
Melyiket említsem előbb, hogy esetleg olcsóbb legyen a kárty a 3. tv-t vagy az új csomagot, vagy mindegy?
Upc és a T telefon szolgáltatásai megférnek egymá mellett vagy, hogy fognak működni?
Végezetül van pár jó tanács életem első 1221-es hívása előtt? -
paulikg
csendes tag
Sziasztok
Az mitől lehet, hogy néhány csatornán csak hang van kép nincs ? Analóg adás esetén nem jelentkezik a probléma. Két tévén is jelentkezik egyiknél box a másiknál kártya van. Kb. 5 perce kezdte előtte minden rendben volt, éppen azokat a csatornákat néztük.
-
paulikg
csendes tag
Ha szerelőre van szükségem hol érdemes felvenni a kapcsolatot a upc-vel e-mail, facebook vagy mindenképpen telefonálni kell?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! bolti ár 80%-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest