- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
macloed
csendes tag
Sziasztok!
Nem olvastam vissza sokat,de közületek valakinek volt e dolga már self installal?Ez a UPC részéről a leginkorrektebb dolog,amivel mostanában találkoztam.Ha van pl analóg tv-d és digitálisra szeretnél átállni,akkor felajánlják(elég akaratos módon,mert sztem kötelezik erre őket),hogy vidd haza a boxot,mert te is tudod telepíteni,és akkor a beüzemelés 0 ft,ha alvállalkozó megy akkor 2500 ft.oké,te hazaviszed,de a dolog nem akar összejönni (faliajzat,viszzirányszűrő,stb).Az időd elment,mérgelődsz is sokat,majd hívod őket,hogy ez nem megy.Erre mondják,küldenek műszerészt,te mondod rendben van.Újabb nap telik el,és a következő napon is csak várod a műszerészt,ami újabb idő.Megjön a műszerész,aki szerencsésebb esetben megtudja csinálni(pl jók a kábelek és max egy szűrő vagy csak ajzatprobléma van),és működik is,ha nem ,akkor újabb napot kell várni az alvállalkozó érkezésig,aki megcsinálja.3 nap és működik,és ha ez nem lenne elég, a következő számlában a upc küld egy 5000 ft csekket az installért,mert te nem tudtad megoldani.Ezt a dolgot amúgy elfelejtik megemlíteni amikor rábeszélnek a szereld magad akciójukra.Most kérdezem én,nem egyszerűbb lett volna azt mondani már az elején,hogy oké,viszzük a boxot és 2500 ft,holnap megy is a szerelő,és egy csomó kellemetlenségtől kímélem meg magamat és még olcsóbb is.Ezt én nagy inkorrektnek tartom.
Aktív témák
- Minden, ami a mosással kapcsolatos
- Eredeti játékok OFF topik
- Suzuki topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Mercedes topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PH! Szakszervezet
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest