Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
Adams84 #138692 üzenetére
mivel szinte senki sem próbálja olyan módon használni ("kijátszani") a rendszert
Hozzáteszem, hogy én sem! Legalábbis szándékosan nem. Egy véletlen folytán alakult így, mert egyébként az elején még koaxot is kapott, később aztán nem, amit sokáig fekete képernyővel díjazott.
Aztán egyik nap elindítottam és véletlenül vettem észre, hogy az összes csatorna bejön. Ennyi. De ennek örülök, mert így lakáson belül tudom hordozni. -
cocka
veterán
válasz
roger92 #138691 üzenetére
Miért ne lenne?
Miért, hány sagemcomos Vodafone TV médiabox létezik még az általunk ismertten kívül?
A kezdeti boxleírások valószínűleg egy korábbi prototípusról szóltak, mert volt rajta asszem kombó analóg kimenet meg optikai audio kimenet, de azon is volt koax RF in.
-
Adams84
aktív tag
válasz
roger92 #138687 üzenetére
Elolvastam a teljes hozzászólásodat, azonban én úgy gondolom, hogy az általad jelzett villódzó hibával a felhasználók 99,9%-a egyáltalán nem találkozik, mivel szinte senki sem próbálja olyan módon használni ("kijátszani") a rendszert, mint ahogy te teszed (tehát dvbc-c/koax helyett OTT-n használni kizárólag műsorvisszanézésre).
Persze ettől függetlenül számodra valóban zavaró lehet ez a hiba, de mivel te nem rendeltetésszerűen használod a mediabox-ot, így ennek javítása valószínűleg nem prioritás a szolgáltatói oldalon. -
roger92
tag
válasz
Adams84 #138679 üzenetére
Valahogy úgy érzem, kissé felületesen olvashattad át a korábbi hozzászólásomat.
A villódzó hibajalenség koaxon is mutatkozik. Kérlek tekintsd meg a mellékelt videókat. De, ez viszont határozottan az új rendszer hibája, mert eddig a VTV esetén ilyen nem fordult elő!Valóban az ÁSZF nem engedi meg, arról viszont nem tehetek, hogy nem látják el a saját boxukat GeoBlock-kal. TV2 Play és MAX alkalmazások ezzel védve vannak, ezért nem is működnek külföldi IP-ről, azonban a One műsorvisszanéző és RTL+ viszont használható. Számomra amit a rendszer megenged, azt lehet.
Egykor a Telekomos időkben használtam a TVGO-t számítógépről. 5-10 perc televíziózás után notórikusan megszakadt a kapcsolat. Nem győztem a laptophoz fáradni, aztán azt kaptam meg az ügyfélszolgálattól, hogy ez egy gratis szolgáltatás, garanciát nem vállalnak rá. Telefonon is állandóan gond volt. Ennek zöme 2021-ben volt.
VTV webes fületével is feszt a gond volt korábban, a box, kifogástalanul működött, mivel ott biztosítani kell a szolgáltatás minőségét.A 4iG is egyébként az OTT-ot szorgalmazná, meglepett, hogy ennyire behúzták a kéziféket. Azt hittem minél hamarabb ráeresztik az embereket OTT-ra és a DVB-C-t hamarosan kukázzák. Úgy vélem spórolnak a fejlesztésen és nem lesz itt semmi különösebb fejlesztésű beruházás. Csak a legszükségesebbek. Eléggé spúr, profitorientált cég, aki közel monopolhelyzetben van. Nagy versenyre nem számíthatunk...
Köszönöm szépen a tippet, azonban nem kívánok ezzel a megoldással élni. Sőt egy garast sem rá áldozni.
Noha Androidos a készülékem, de régi verziószámú telefonnal rendelkezem. -
cocka
veterán
válasz
Adams84 #138682 üzenetére
koax-os és OTT-s profillal vegyesen
Nálam nincs semmiféle koax profil, írtam is, hogy ki is hagyta, le se szarta, amúgy se kapna koaxot. Meg eddig se kapott.
Itt szó nincs vegyességről: OTT profil van azt kész.Mikor és milyen úton kaptad az érintett mediabox-ot?
MPL futár beadta az ajtón.
Ki üzemelte be neked?
Énmagam.
Minden box ugyanahhoz az előfizetéshez és szolgáltatási címhez tartozik?
Nyilván.
Egyébként meg qrva érdekesek itt az emberek... ennyire nem emlékszünk már a boxcsereprogramra vagy mindenki ennyire el akarja felejteni?
Nehezen hiszem, hogy csak ide csengetett be akkoriban (asszem 2021 második fele) postás egy óriási dobozzal, hogy nesztek itt egy küldemény, benne... VTV box. -
roger92
tag
Köszönöm a tippet, tudok róla. Azonban mégsem kívánok tartalmat tükrözni.
Sőt, Android 7-ről nem is lehetne. Meglepő módon, a telefont legfőképp telefonálásra használom és üzenetküldésre. Leginkább kapcsolattartásra. Korábban sem használtam ilyenekre, amikor még támogatott volt.
Ezért új telefont biztos nem vennék, így is még a meglévőt kb 5 évig tervezem használni. -
Adams84
aktív tag
válasz
cocka #138680 üzenetére
Te valószínűleg egy nagyon speciális eset vagy (minden tekintetben).
Már többen írták, hogy megszűnt nekik ez a lehetőség, ez arra enged következtetni, hogy a túlnyomó többség már nem tudja “kijátszani” a rendszert.
Arra kellene rájönni, hogy te miért tudod a frissítést követően is koax-os és OTT-s profillal vegyesen használni a mediaboxokat (ha jól tudom, több is van neked).Mikor és milyen úton kaptad az érintett mediabox-ot? Ki üzemelte be neked? Minden box ugyanahhoz az előfizetéshez és szolgáltatási címhez tartozik?
-
Adams84
aktív tag
válasz
roger92 #138674 üzenetére
Úgy tűnik, hogy az eddigi kiskapu bezárult, azonban ez semmiképp sem az új rendszer hibája, hiányossága, hanem az előző rendszer (Vodafone TV) bug-ja volt szerintem.
A mediabox-on keresztül történő TV szolgáltatás alapvetően helyhez kötött, azt nem lehet másik címre/országba áthelyezni vagy ott használni, valószínűleg ezt az ÁSZF is tiltja.Ha külföldön nagyképernyőn szeretnéd használni a One TV-t, legális megoldás lehet, ha pl. OneTV mobiltelefonos appból átküldöd (castolod) a tartalmat egy Googlecast képes TV készülékre vagy felokosítod a TV-t egy kiegészítő eszközzel (pl. Google Chromecast, NVIDIA Shield TV, Xiaomi Mi Box S.).
A cast opció egyelőre csak Androidos telókról működik. -
tPedro_
őstag
Sziasztok,
az létezik, hogy a vodafone -> one átállás miatt (szüleimnél frissült a tv box, szerintük sokkal rosszabb lett) a régi UPC-s tv boxok (Kaon Mediabox) már nem működnek?
Újraindítva is volt, belépett, a menüt meg tudom nyitni, de adás nincs. Internet működik.
Üdv.
-
Voice24
őstag
OneTv csatornaváltás:
Ha a saját listámban csak egyet léptetek fel vagy le, akkor normálisan vált. Ha viszont mondjuk a kettővel odébb lévő csatornára akarok léptetni, akkor sokszor fekete képernyő és forgó karika, vagy csak simán fekete képernyő fogad. Ilyenkor még egyet léptetve, majd onnan vissza a kívánt csatornára, már jó lesz.
Többször van olyan, hogy x csatornára kapcsolva elindul a kép és hang, majd 2-3 másodperc múlva fekete képernyő karikával, aztán pár másodperc múlva megint folytatja onnan, ahol az odakapcsoláskor tartott (vagyis visszaugrik oda). Elég egyértelmű a dolog, mert ugyanazokat a mondatokat kétszer hallom.
Élő adás visszatekerésénél, amikor először benyomogatom a visszatekerendő 1-2 percet, megakad a kép, de nem teker vissza, hanem folytatja az élő adást. Csak második próbálkozásra teker vissza valójában.A VTV után egész egyszerűen GÁZ!
-
roger92
tag
Kedves Fórumtagok!
Mivel VTV hibrid koax-OTT útmutató létrehozása során egykor sikerrel jártam el, most megosztom a további lehetőségeket az új OneTV rendszerről.
Megvolt a OneT V-re való átállás, így én a koax-os box OTT-ra való állíthatóságát bátorkodtam tesztelni. Megdöbbentő tapasztalatokkal. Ezúton, sajnos negatív vonatkozásban.
Vodafone TV esetében ez rendkívül egyszerű volt. A trükk abban rejlett, hogy egy frekvenciatartományt olvastattam be, egy multiplex-et, így 5 csatorna koax-on volt, míg a többit, - a jogosultságok ellenőrzése során – OTT-ról pótolta, így a box bármilyen állapotban hibrid OTT módra volt kényszerítve. Függetlenül attól, hogy a központ mire osztott ki. OTT vagy Koax az adott napra.
Ez a lehetőség azonban One-ra való migrálás során többé már nem lehetséges.
A trükköt ugyanúgy alkalmazva sajnos a hiányzó csatornákat egyáltalán nem pótolja OTT-ról.VTV és ONE KOAX-OTT különbsége.
Míg VTV esetében koax csatlakoztatása nélkül abszolút nem talált csatornát és kötelezett a csatornakeresés újbóli megismétlésére, addig One esetében Koax nélkül 7 OTT csatornát, ebből: a Galaxy 4, Film 4, TV Paprika valamint ajánló és reklámcsatornák, ezen felül 3 OTT Rádiót: Kossuth, Petőfi, Bartók enged befogni.
Ebben az esetben nincsenek interaktív funkciók. Se visszatekerés, se műsorvisszanéző, ugyanakkor a box villám gyors és atomstabil!!!Mihelyst boxra kötöttem és megkezdődött az inicializálás, jöttek a bonyodalmak.
Az élő adás minősége szempontjából Médiacard-dal sokkal szebb a kép koax-on, mint a médiabox-ba csatlakoztatva.
Egy korábbi fórumtag javaslatára úgy legkönnyebb az élőadáshoz eljutni, hogy a profilválasztás során „kétszer a visszafelé nyílra” nyomunk. Ez valóban így van és rendkívül hasznos az infó, amit köszönettel fogadunk, ez azonban csak akkor van, ha nem először kapcsoltuk be a médiabox-ot.
A médiabox első bekapcsolása, vagy annak áramtalanítása során „OK” gomb majd a „visszafelé nyíl lenyomása” során lehet minél hamarabb eljutni az élő adáshoz.
Koax hiányában úgy voltam vele, hogy az interaktív funkciókat kihasználva, akkor 1-2 mp-es késleltetéssel nézzük az adást. Ekkor jöttek a további fatális hibák.
Csatornát kiválasztva – koax hiányában – fekete kép fogad. Ekkor „OK gomb”, „felfelé billentyű”,” bal billentyű” és ha elkezd tekerészni, akkor már jók vagyunk. A tekerés után „OK2 gomb és működik az adás.
A további csatornaváltások rendkívül egyszerűek. „Csupán” háromszor szép lassan és komótosan kell lenyomni az „OK” gombot. Azonban mindig meg kell várni, hogy „tekerésszen” miután tekert, jöhet az utolsó „OK” gomb.Ekkor jött a fekete leves. Egy olyan bugot csalogattam elő, amitől a szám is tátva maradt. Ha ezután kikapcsolod a boxot és visszakapcsolod ez a kegyetlenül erős recsegés és glitches, képvillódzások fogadnak!
Videók mellékelve vannak. Cocka imádni fogod!
Koax kábel csatlakoztatása néllkül
Koax kábel csatlakoztatásával
VerzióhibaA szomorú, hogy ez a hibajelenség megmarad, még ha koax-ra visszacsatlakoztatod és újra is indítod a készüléket.
Egyedül az segít, ha teljesen áramtalanítod a boxot, aztán bekapcsolod. Megvárod, hogy ismét betöltsön. „OK” gomb, „vissza nyíl”, csatornát váltasz, de akkor meg nem mindig engedi tekerni az aktuális adásban, így csupán türelmesen kell nyomkorászni a távirányítót. „Természetesen” a léptető nyilak többé már nem működnek.
Ha ezek után kikapcsolod és vissza, ismét a recsegő hibajelenség fogad.
A Box normális működése egy erőltetett rendszerfrissítéssel hozható helyre. Kikapcs és a „Service gomb” lenyomása során, áramforrásra csatlakoztatva jön előre a jó öreg VTV frissítő. Haha, ezt elfelejtették lecserélni.
Persze, nyilván nem koax nélküli használatra tervezték eleve a készüléket, azonban mégis kissé ellehetetlenítették, illetve megnehezítettek az anélküli használatot, így a műsorvisszanéző is vállalhatatlan. Pontosabban csak rendkívül körülményesen megoldható.
Én eddig maximálisan meg voltam a régi VTV rendszerrel elégedve és külföldön problémamentesen tudtam minden funkcióját, koax nélkül használni. Viszont mostanság számomra annyira kedvezőtlen változás jött, hogy erősen elgondolkodtam ennek további használatán.
Számomra egyenesen megdöbbentő, hogy ennyi programhibával lévő szoftvert képesek voltak kiadni a fejlesztők. Elveszítik az előfizetők bizalmát, egyúttal bóvli, gagyi hatást eredményezve bennük.
Azt se feledjük továbbá, hogy ezt a rendszert már Albániában tesztelték, így nem volt újdonság a számukra. Jóbarátom személyes tapasztalatai alapján. Nagyon drága és gagyi az albán rendszer. Mind a mobil és mind az otthoni szolgáltatás.
Külön megbízatásul kérték egy külföldi üzletembert a portfólió kialakítására. A mai felgyorsult világban egyre jobban azt érzem, hogy a fejlesztők félkész terméket adnak ki. Majd később kezdődnek a foltozgatások. Nem kívánom őket leírni és jómagat felmagasztalni, de ilyen minőségű munkát én is tudnék a kezemből kiadni, holott én nem programozói végzettséggel rendelkezem. Úgy érzem, nem végezték el kellően és alaposan a munkájukat. Az eredeti koncepció valóban nem rossz, de ebből megint csak azt látom, hogy a marketingesnek elszállt a fantáziája a realitástól és a kivitelezés gagyi lett.
Kiadtak egy rusnya tortát, amelyet félig megéve kezdenek el ráérősen díszítgetni.
Csalódott vagyok. -
Atla
senior tag
Jelenleg, belépve a Vodafone oldalra többet fizetek,a lejárt szerződésemmel, mintha most kötettném be.
Szerintetek érdemes lenni szerződésmodositásra kattintani? Kell valami extra dolgot csinálni telefonálni pl, vagy itt online tudok új szerződést kötni, készülék nélkül, és az aktiválódik egyből? A két év hüség az egyetlen negatívuma? -
bodila
csendes tag
Segítenétek? - A csatorna visszaléptetetés hogy megoldható? (az utolsó elöttiként nézett csatornára)
-
Atla
senior tag
Sziasztok OneTv webes felületre,hogyan kell belépni?
Vodafone tv-t sose használtam.Vodafone oldalára belépve lejárt szerződésem van,de be van kapcsolva az extra funkcióknál a OneTv app használata.
Médiabox már átállt?
One Tv vebes felületén nem enged be az Voda oladlon használt email,jelszó párossal. -
rumkola
nagyúr
válasz
zoli62 #138263 üzenetére
Én ma rendeltem meg. Ugyanígy Telekom 1000 optikai-t cserélek le Voda 1000-re. A telekom már-már használhatatlan a cloudflares buziskodása miatt. (előtte voda 500-ról váltottam telekom 1000-re amit megbántam). Mindkettőnek zsír új itt a kábelezése, 3 éve vezették be egyszerre.
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok,
Kérnék egy kis segítséget, adott egy lakás, ahol be kellett fúrni egy új koax kábelnek és rákötni a korábbi benti koax-ra.
Villanyóra felett van a kábeles doboz, onnan két felé megy koax, nappaliba és hálóba.
Rakott osztót a kolléga tegnap, de mint kiderült a nappali nincs jel.
Valószínűleg el lett fúrva a fali panellal a koax kábel.
Gondoltam rá újra fűzni, de meg sem akar mozdulni nagyon a kábel és 15 méteren kellene kb húzni.
Vésni nem akarnánk, mert nagyon nagy munka és rombolással járna.
Van esetleg olyan opció a set top box miatt ne kelljen a nappaliba koax?
Hálóból nem akarnánk átfúrni, mert akkor a tévé alatt látszódna a koax mivel fentről kellene jönni.Egy tégla és ytong fal van a háló és nappali között. Hálóban fent van fejmagasság felett a koax, a nappaliban pedig alul konnektor mellett.
-
cocka
veterán
A csatorna logóját és számát meg alig látod. LOL Ráadásul megjelenik kb. 1 másodpercre, hű de sok idő.. Nem lehetne inkább 0.25 másodpercre csökkenteni? LOL
Az sokkal észerűbb, logikusabb, átláthatóbb és legfőképpen FELHASZNÁLÓBARÁT megoldás volt!
A keresőről nem is beszélve.
-
NB2
aktív tag
"Ami tetszik, ha csatonát váltok pár másodpercre kiírja a képernyő közepére a futó műsor címét."
És miért is jó, hogy eltakarja az egész rohadt képernyőt??? Miért is nem volt jó az előző rendszerbeli szitu, ahol a lap aljára tették az aktuális és a KÖVETKEZŐ műsor címét. Az sokkal észerűbb, logikusabb, átláthatóbb és legfőképpen FELHASZNÁLÓBARÁT megoldás volt! -
zzola
titán
válasz
Intruder2k5 #138631 üzenetére
Lehetséges. Viszont akkor meg nem kell bejönni ide sírni.
-
-
boborján2
senior tag
Válasz a bugokra ,amelyek k..vára zavarják a lineáris tévézést.
xxxxxx.... érkezett megkeresésére tájékoztatjuk, hogy az Ön által érzékelt jelenség a termékünk működési sajátossága.
Szóval ennyi. Jelenthettek ti vagy én bármilyen panaszt vagy észrevételt , mindenki le van sz@rva!!!
-
pjen
félisten
válasz
cocka #138627 üzenetére
Tudok Tv t nézni, felvenni, a felvételt lejátszani, megállítani, újra indítani.A zöld gombbal bent vagyok a műsor újságban. Ami nem tetszik az az előre-hátra tekerés. Ami tetszik, ha csatonát váltok pár másodpercre kiírja a képernyő közepére a futó műsor címét. Majd még tesztelgetem.
-
zoli62
addikt
A szüneteltetés ellenére a tegnapi SMS értesítés után ma megjött a Öné mindkét borra.. Most egy hónapot várhatok, hogy lássam, de az itteni tapasztalatokat olvasgatva gondolom jobban járok januárban, mert addigra több hibajavítás is lesz.
-
cocka
veterán
Aranyos kis jópofaság a VTV boxtól:
A keresőben ékezetes betűknek külön menüpont van. Tehát te ne is akarjál ékezetekkel írni, mert akkor oda kell mászkálni oldalra minden ékezetes karakternél.
További jópofa dolog, hogy ha rákeresel valamire, akkor ha van az epizódnak alcíme is, akkor az alcímeket írja ki, a főcímek és sorszámaik helyett.
-
-
Voice24
őstag
Csak nálam szakadozik, kockásodik folyamatosan az Rtl?
-
cocka
veterán
válasz
cocka #138608 üzenetére
Na, akkor ahogy ígértem.
Tehát ha alapból nem kap netet, akkor a voda logó után ez jön be:
Ha ezután kap netet, akkor se történik semmi, amíg újra nem indítod.
Ha közben húzod ki, akkor meg ez van:
Ha visszadugod neki a netet és rányomsz, hogy újrapróbálom, akkor jön az 1. képtől megint a folyamat loopban. Vagy kikapcsolod és vissza, akkor is magához tér.
-
elekresz
tag
Kicsit talán off, de Androidon rá lehet venni valahogy a OneTV app-ot, hogy PIP (kép a képben) működjön?
-
cocka
veterán
Rájöttem mi a franc van a csatornalistával. Természetesen sosem rendeztem át az alatt a pár hét alatt, amióta megy a One TV.
Csak a csatornarejtések miatt hoztam létre saját listát, ami szépen el lett mentve, majd jött a 19-ei csatornaátrendezés, aminek köszönhetően a saját listámban a csatornák maradtak a helyükön, viszont amiket ők átpakoltak, azoknak persze megváltozott a száma. Ezért jön 55 után 225 LOL
Most arra hivatkozott, hogy felvétel törlése nem lehetséges. LOL
Felvételek megjelenítése totál kaotikus, ha nem a keresőből nézem meg az elérhető videók listáját, akkor csomóról nem is tudnék.
Na majd mutatok képet, hogy mi újság, ha offline indítod el.
-
ferni
őstag
válasz
dombila #138604 üzenetére
Újra kellett rakni a telefonon az appot. Letöröltem, visszaraktam és jó lett.
PC-n majd otthon meglátom visszaenged-e.
De nem értem, hogy lehet ebből gubanc, mikor eddig jól működött....
Kajak visszafelé fejlődnek.
Annyi tényleg jobb, hogy stabilabb az adás sokkal, kevesebbszer akad meg és talán a kép is szebb.
Kezd kicsit sok lenni....
Pár hete jött a One TV frissítés a mediaboxra...
Csináltak az automata frissítéssel egy ajtótámaszt belőle csütörtök reggel, nem tudták távolról megcsinálni.Kedden tudott csak jönni a szerelő, addig nuku TV.
Kijött a szerelő, le volt halva a szervizes rendszer telibey, sima aktiváló kódjuk nem jött meg 1+ órán át.... Másfél óra után elmentek máshova, majd még visszajöttek később...
Több mint 2 órába telt egy darab mediabox cseréje.
-
ferni
őstag
válasz
boborján2 #138601 üzenetére
Nekem azt mondták nem lehet... Merre találom ezt az appon belül, hogy a One TV eszközöket törölhessem?
De kétlem ezt a mostani problémámat megoldaná, mert úgy fest X eszköz le lett tiltva....
Ja el se meséltem, hogy 3szor beszéltem velük, elsőnél be se azonosítottak, átkapcsoltak a hibaelhárítás rá egyből, mondtam a 2. hívásnál egy flegma nőnek, hogy legyen szíves továbbkapcsolni, mert úgyis az lesz a vége... Azt mondja nem, mondjam el... Elmondtam, de mondtam nem értem minek kellett húzni egymás idejét, mikor mondtam ez lesz a vége... Majd azt mondja be kell azonosítania, addig nem kapcsolhat át... Mondom előbb nem kellett... Azt mondja ne tudjam jobban hogy kell végeznie a munkáját...
Már nekem isnki volt a tököm, de kajak flegma volt, ilyet szólt a végén gúnyosan köszöni a kedvességem...
Kinyomtam 20 perc után a várakozást, most hívtam őket harmadjára, itt megint nem kellett azonosítás és továbbkapcsoltak egyből
Szóval de, jobban tudom ...
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest