Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
pdr755
aktív tag
válasz
boborján2 #137297 üzenetére
Nem hiszem hogy a 1270es egybites ügyintéző a 4IG újítása lenne, szerintem még bőven a vodától örökölték. Nyilván van egy alap script (pl. kábeles hálózaton a one tv-re való átállást követően csatornakeresést kell csinálni), meg a mindenre jó "próbálta újraindítani/resetelni?" és egybites barátunk ezeket variálja.
Plusz valószínűleg a telekom "bérelt" hálózaton előfizető ügyfelek száma kis %-a lehet az összesnek, legalábbis saját szenvedéseink során én ezt tapasztaltam, m az ügyintézők egy része nem is ért hozzá egyáltalán (a normálisabb bevallja és átkapcsol olyanhoz aki igen, de van olyan is aki elkezd okoskodni)
-
boborján2
senior tag
Megjött a 2. válasz arra ,hogy mit kell tenni ha profil valasztással és főmenüvel indul a box one tv platformon.
Csináljak egy gyári visszaállítást!
Ja és utána csatornakeresést kell indítanom.
Szóval odáig eljutottunk hogy OTT nincs koax , de odáig még nem hogy csatornakeresés sincs.Van baj forájdzsíéknál rendesen.
-
breezer88
tag
válasz
HiFiHobbi #137278 üzenetére
Amikor ideköltöztem ahol most lakok, lett először életemben vodás netem és döbbenten tapasztaltam a torrent problémát. Ncore forumon azt tanácsolták hívjam fel az ügyfélszolgálatot és kérjem, hogy vegyenek ki a NAT alól, azért hogy legyen publikus IP-m. Szószerint ezt bemondtam az ügyfélszolgálaton (telefon is elég volt) és megcsinálták, utána hasított a torrent, meg később amúgy az otthoni munkavégzéshez használt vpnhez is szükség lett volna rá...
-
Voice24
őstag
válasz
boborján2 #137286 üzenetére
Mostanában ezzel a válasszal letudják a problémát.
Tegnap este megcseréltem a két boxot, és az eddigi csiga-box is magához tért, elmúlt a lassúsága. Vagyis - legalábbis nálam - a sűrűn, napi szinten használt box 2-3 hét alatt olyan szintre lassul be, hogy szinte használhatatlanná válik, viszont egy pár perces áramtalanítás nagyjából helyreteszi. De ez akkor sem rendeltetésszerű működés szerintem.
-
-
boborján2
senior tag
Nos , ennyit arról hogy megéri e leírni a vodának a one tv tapasztalatokat. Csak úgy a javítás és a jobb ügyfél élmény érdekében.
Léírtam nekik hogy szerintem min kellene változtatni a one tv rendszerben
Válasz:
-távdiagnosztikai mérések alapján mar nincs hiba, hibajegy lezárva.
anyád
-hogyan húzzam ki a koaxot meg a netet, dugjam vissza és ,hogyan indítsam újra.
odáig sem mentek el hogy megnézzék hogy OTT vagyok,nincs koax
-a vodefone médiabox menüben hogyan navigáljak az energiagazdálkodás menübe és kapcsoljam át.
b....eg, most tényleg el sem olvasták a levelem és automata küldtek egy ctrl+c ctrl+v választ
Szégyen és legalja!!!
Zorro belső zsebe a levélíróhoz képest maga a megtestesült fényesség. -
Pityke78
őstag
válasz
Okosandroid #137283 üzenetére
Köszi szépen
Még egy kérdés, van esetleg a telefonos alkalmazásnál olyan nézet, ami a Vodafone Tv-nél is volt, hogy nem teljes kijelzőben nézte, hanem csak kis kijelzőn mutatta az adást, de mögötte tudtál másik alkalmazást használni, csak az előtérben kis képernyőn ment a Tv adás.
Most a One Tv applikációnál csak teljes kijelzős lehetőséget találtam, ilyen kis ablakos, előtérben megtartós lehetőséget nem.
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
A OneTv-nek is lesz/van webes verziója, hogy adott esetben számítógépen is lehessen nézni a TV csatornákat, ahogy az volt a Vodafone TV-nél is?
Köszi
-
Voice24
őstag
Hali!
OneTV: múltkor írtam, hogy tetűlassú a tévébox, a menü és a csatornaváltás is. Ma viszont kiderült, a kettőből csak az egyik boxra igaz ez, a másik mondhatni normálisan működik. A lassú box kezd roh@dtul idegesítő lenni, több másodperc a csatornaváltás, ha pedig a menübe lépnék, előbb bedobja a főmenü üres képét az ajánlók nélkül, baloldalt látszik, hogy tölt, majd elkezd alul a karika is pörögni, majd nagysokára bejönnek az ajánlók is. Ez hosszú másodpercekbe telik, és közben többször megszakad, elnémul a hang is (az élő adás hangja). Ha elindulok lefelé navigálva a főmenüben, pár sor után megáll, nem ad be semmit, a hang megint elmegy, és csak másodpercek múlva tölti be a menü további részét.
Amit még észrevettem, hogy a hangkimenettel sok baja van a boxnak, szerintem erőlködik az 5.1-el, és nem mindig sikerül neki megfelelő hangot kiengednie. Természetesen a hangkimenet nem állítható, így továbbra is gáz. (Hogy kizárjam a soundbar szerepét, hibáját a történetből, megnéztem az inkriminált Rtl-t Mindigtévén is, természetesen nincs a pár másodperc utáni behalkulás az odakapcsolást követően.)
Holnap szerintem annyit próbálok, hogy megcserélem a két boxot, kíváncsi vagyok az eredményre. Úgy talán kiderül, hogy a box sara-e ez a sok anomália, vagy pedig valamelyik külső eszközzel nem jön ki az új szoftver (a régivel nem volt semmi gond). -
válasz
Intruder2k5 #137260 üzenetére
Mi is úgy csináltuk a nevemen van hét flottás előfizetés azt nem lehet az otthonival eggyüt, de párom otthoni előfizetését átirattuk az én nevemre és még kértem egy xxl net kártyát ez a kettő meghaladta a 15000 forintot és erre kaptunk 20 százalék kedvezményt. Ha a flottát is hozzá csaphattuk volna akkor már azt hiszem 40 százalék a kedvezmény.
-
vilmose33
őstag
válasz
mAtThEw0319 #137274 üzenetére
Igen,nálam így volt.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
mAtThEw0319 #137271 üzenetére
Előszőr email-t küldtek, majd az átállás napja előtt 1 nappal SMS-t, hogy holnaptól már az ONE felület lesz elérhető.
-
Tressy
senior tag
válasz
mAtThEw0319 #137271 üzenetére
Emailt illetve smst is küldtek
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
gduck #137268 üzenetére
& #137270 Tressy
Köszönöm!
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, még nem lettem átállítva és manuálisan ők nem is tudják kérésre, azt mondták, hogy 2025. Januárjáig mindenki át lesz állítva, szóval várnom kell...
Mások is így jártak? Egyszer csak átállították őket a OneTV szolgáltatásba vagy tudták kérni is az ügyfélszolgálaton? -
Tressy
senior tag
válasz
mAtThEw0319 #137267 üzenetére
blakey szerint "macOS alatt mindhárom (Safari, Firefox, Chrome) böngészőből működik"
https://www.one-tv.hu/ oldalon próbáld a VTV-s emaileddel és jelszavaddal persze ha át lettél állitva
-
gduck
addikt
válasz
mAtThEw0319 #137267 üzenetére
Nem és igen. Állítólag a OneTv már működik. Szóval miután nálad is megtörténik az átállás, működni fog
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Van már valami trükk, hogy MAC-n lehessen nézni a tv adásokat a tv.vodafone.hu -n valamelyik böngészőből? Történt valami fejlemény? -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Mióta megtörtént az átállás egy nagy katasztrófa lett a tv minősége.Mintha egy 720 P lenne..Van valami amit lehetne csinálni?
-
HiFiHobbi
tag
válasz
woodworm #137180 üzenetére
Ha ez igaz, akkor trés optikán teljesen felejtős a voda. Mert ha nincs publikus IP, akkor 95%-a használhatatlan lesz számomra. Ahogy a PPPoE User/Pass is a saját routerembe hiánya esetén is teljesen felejtős. Aki torrentezik, DC++ meg egyéb filecserélőzik annak ez így az általatok leírtak szerint felejtős a voda net.
-
válasz
rita7107 #137259 üzenetére
Szia!
Mobil és vezetékes telefon esetében először is a saját nevedre kell íratnod, és utána tudod intézni az új szolgáltatónál az új szerződést, számhordozással. Eltérő szerződőkkel nem lehet hordozni a számot. TV és internet esetében nem lehet hordozni a szerződést, ott lemondod a régit, és megkötöd az újat. Kiegészítésként még annyi, hogy ha a jelenlegi telefonod csomag előfizetés része, akkor mindenképp előbb a számhordozást kell intézni, mert ha lemondod a csomagot, akkor megszűnik a komplett előfizetés, és utána már nem lehet hordozni a számot.
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
Mi a menete, ha szeretném átvinni másik szolgáltatóhoz az előfizetésemet? Ráadásul másik néven lenne az előfizetés. (hoznám a mobil előfizetést + az otthoni tv/internetet. -
Faby
senior tag
Voda nettel és telefon wifivel van gondom.
Nemrégen kötöttünk új szerződést, Gigabit net és TV HD családi.
Minden jónak tűnik, egy valamit kivéve.
A POCO F6 telefonom folyamatosan leszakad az ARRIS modem 5GHz-es wifijéről, majd újracsatlakozik, és ezt csinálja folyamatosan.
Egyik másik telefon se csinálja, az előző Redmi Note 9 Pro-nál sem volt ilyen hiba (két hete cseréltem telefont), és az itt lévő két másik telón se (Redmi note 10 5G, Nothing Phone 2)
2,4 GHz-es wifin nem tapasztalom, és más 5GHz-es hálózaton sem.
Modemet újraindítottam, telefont is, a hálózatot elfelejtettem a telón, újra hozzáadtam, nem segített.
Az ARRIS felületén belépve nem sokmindent látok, amit állíthatnék, se a csatorna számot, se a sávszélességet nem tudom állítani.
Annyit látok, hogy van IPv6-os cím, esetleg ennek kikapcsolása segíthetne? -
Curtain
senior tag
Ebbe az OneTv alkalmazásba hogy lehet bejelentkezni? Felhasználó nevet kér de nekem olyan nincs mert az email címemmel szoktam belépni a myvodafone oldalra is. Bocs a láma kérdésért.
-
boborján2
senior tag
Azt észrevettétek ,hogy mediaboxnál a bootloaderben benne marad one frissítés után a vodafone logo?
Mondjuk a box műanyag házában is ,azt meg nehezebb eltüntetni.
-
vlevi
nagyúr
Tabletre telepítve próbáltam az új appot. Elindulni elindult, be is tudtam jelentkezni.
De azért az elég gáz, hogy a TV-re atkuldve, azaz csatolva a képet, be-beszaggat, pufferel az adás.
A TV hálózati sebességgel nincs gond, mert simán nézek vele YouTube -on 4k HDR videókat. -
Ledi
aktív tag
Sziasztok!
Elég régen jártam már itt,így elnézést ha már volt.
Más is kapott ilyen piackutatási felmérést a Vodafone nevében?
Tisztelt XY!
A Vodafone szeretné meghívni Önt, hogy vegyen részt egy rövid piackutatási felmérésben az Ön által nemrégiben előfizetett új otthoni szolgáltatásokkal kapcsolatban.
Válaszai nagyban segítik a Vodafone-t abban, hogy jobban megértse vásárlói igényeit és javíthassa szolgáltatásait. A kérdőív kitöltése mindössze 6-8 percet vesz igénybe, az eredmények feldolgozása anonim.
Töltse ki rövid kérdőívünket!
https://cloud.capitris.hu/bellresearch/survey/INFLOW?uid=INF136RV86RB72IU
A kutatás lebonyolításával a Vodafone Magyarország Zrt. a BellResearch Kft-t bízta meg. Az Ön e-mail címét az Ön piackutatási célú adatkezelési hozzájárulása alapján a Vodafone adta át a BellResearch részére. Az Ön adatait a BellResearch kizárólag ezen kutatás céljára használja, és a kutatás lezárultával törli azokat.
Köszönjük az idejét és értékes hozzájárulását!Ezzel csak az a gond, hogy én a közelmúltban semmilyen új szerződést nem kötöttem.
Ilyen megkeresést már a Vodafone Tv-vel kapcsolatban is kaptam többször.Mielőtt még megkapom, hogy minek járultam hozzá a piackutáshoz, szólok, hogy évekig nem volt ilyen megkeresés.
-
vg
addikt
Ebbe a onetv app-ba hogyan lehet belépni? Nem értem. Van egy android 11 tabletem, arról nem tudok belépni. Mobilról megy.
-
vlevi
nagyúr
-
boborján2
senior tag
válasz
Toth_Jani #137239 üzenetére
Van a CI meg a CI+ .
Utóbbinak is van vagy 5 verziója , és egyre fejlettebbek ahogy a verziószám növekszik.Annyiban igaza van a kollégának ,hogy biztosan van egy minimum amit tudnia kell a tv-nek.
Nyilván egy mai vagy pár éves tv-k ezt tudják. De lehet hogy egy 10+ éves alap modell meg nem. -
handrash
őstag
Egy ideig nem voltam otthon. A Cisco box ki volt kapcsolva. Most bekapcsoltam és újra-újra indul. Kuka?
-
falcon1
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon beléptem az új webes felületre (https://www.one-tv.hu/), sikerült, működött is. Viszont, amikor leállítottam a gépet a Windows a shutdown oldalon kiírta, hogy még ezt az alkalmazást is leállítja NVFBCPluginWindow.Találkozott ezzel más is? Semmilyen drivert/alkamazást nem telepítettem/frissítettem. (Egy Firefox frissítés volt a közelmúltban, de azután szerintem még nem dobta ezt fel.)
Mivel köze van a streameléshez/grafikus bufferhez ezért gyanús az új One tv.
-
ab13
csendes újonc
Dijkorrekcio 2025 re, okt. 13 i Aszf be bekerult.
"7.1. pontjában rögzítésre kerültek a 2025. évi díjkorrekció időpontja Egyéni Előfizetők számára elnevezésű akció részletei.
„7.1. A 2025. évi díjkorrekció időpontja Egyéni Előfizetők számára
A Szolgáltató a 2025. évben, az ÁSZF 5.6. pontjában meghatározott díjkorrekciós mechanizmus alkalmazása kapcsán rögzített időponttól [a díjkorrekció tárgyévének első napjától (január 1.) számított 90 naptári napon belül]
eltérően, 2025. május 1-jétől számított 15 naptári napon belül alkalmazza az inflációkövető díjkorrekciót. Az ÁSZF 5.6. pontjának egyéb rendelkezései a díjkorrekcióra a 2025. évben változatlanul alkalmazandóak." -
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
A Vodafone.hu-n találtam egy keresőt ami megmondja, hogy a mediacarddal kompatibilis-e a TV-m. LG OLED55B23LA a készülék típusa, és van CI+ fogadó helye. Lehetséges volna, hogy tényleg nem támogatja a vodás mediacard-ot? Vagy csak a vodás adatbázis elavult már? Vodafone TV megrendelését fontolgatom Telekom helyett, de ha mediacarddal nem megy, akkor felesleges, pont a box miatt válnék meg a Telekomos TV-től. Ha bekötéskor derülne ki, hogy nem kompatibilis és mindenképp box kell, ott még el lehet állni a megrendeléstől?
-
boborján2
senior tag
válasz
Toth_Jani #137226 üzenetére
Ugyanezt az árat megkaptam a boltban akció nélkül.
Csak annyit mondtam, hogy vagy megbeszélünk egy értelmes árat vagy felmondom és rögtön rádobta a kedvezményt.
Azt mondta a csajszi ,ha alkudozni akarok oda menjek hozzájuk, a telefonos üfsz-t ne hívjam mert azok nem adnak kedvezményt. (egyébként nem is adtak mint előtte kiderült)
-
boborján2
senior tag
válasz
boborján2 #137152 üzenetére
Bekapcsoltam a HDMI-CEC funkciót a tv-n és annyi történt hogy egy picit feljebb ment a hangerő, de állítani továbbra is csak a tv távirányítóval lehet a tv-t.
Pedig valami biztosan történt a háttérben ,mert a CEC bekapcsolásakor 10mp-is úgy szólt mint egy sokol rádio , aztán átváltott normálra (és hangerőt kicsot megemelte)
Szóval akarn ez működni ,csak nem sikerül.
-
kezo0
addikt
válasz
norbertoth #137221 üzenetére
Szia, a topik címét biztosan nem értelmezed jól, mert ez a vezetékes szolgáltatásoké…
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
A Maxi csomagnál itthonról nem lehet pl Romániába korlátlanul telefonálni, csak a Maxi + -al igaz?! Jól értelmezem a Weboldalon leírtakat?
-
-
tomp
félisten
Laggoló Castra a megoldás:
Nvidia Shield TV Pro esetén telepíteni kell a Refresh Rate appot majd abban megadni, hogy a Google Cast gyári app 50Hz-en induljon.
Végeredmény egy szép stabil lejátszás.
Tegnap egész nap teszteltem több műsort is megnézve. Egyiknél se volt gond. -
kezo0
addikt
Az hogy van, hogy egyesek Vodafone HGW-ket kínálnak eladásra a facebook marketplace-en? Egyrészt ezek az eszközök ugye elvileg a szolgáltató tulajdonai, masrészt ha valaki megveszi, nem sokat tud egy ilyennel kezdeni, mert nem igazán fogja tudni regisztrálni a saját előfizetéséhez…
-
Röff megint. Van bármilyen app amivel pc-ről v mobilról vezérelhetem a boxot? Asszony megint elaludt a távirányítón és ha megpróbálom elvenni akkor kanapén alszom, ha meg nem veszem el megőrülök a hülye főzősorozatait nézni 0-24-ben
-
Toth_Jani
őstag
válasz
boborján2 #137203 üzenetére
Igy viszont tetszik a dolog, hiszen Kártya mellett, mobilról bármit vissza lehet nézni, vagy éppen élőben is nézni. És ha a mobil érintő kijelzőjén kiválasztom a műsort, akkor már a megállítás beletekerés, megy a TV távirányitóval.
Remélem a Chromecast funkciót nem ölik ki belőle. -
tomp
félisten
válasz
breezer88 #137195 üzenetére
Az eszköznek támogatnia kell a Google Cast szolgáltatást mivel itt a telefon gyakorlatilag egy távirányító. Az eszköz közvetlenül a szerverről indítja a streamet.
Pl elindítottam az HBO2-t majd kikapcsoltam a telefonon a wifit. Shield TV Pro-n tökéletesen megy tovább.
-
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest