Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Neked is köszönöm, hogy segítesz
Érdeklődtem én ott is, ill. Nimrod-nál is... De ő nem vevő a felvetésemre. Képzeld azt mondja, hogy sokaknál 2 előfizetés van, mert nem drága, és ráadásul az antenna is kicsi, így nyugodtan elférhet még egyHát ez abszolut nem reális....nem hiszem, hogy ez a magyar átlag...2 előfizetéssel. Sokak még ezt az egyet sem engedhetik meg magunknak sajnos.. Szóval azt szűrtem le, nem érdekük olyan megoldást találni, hogy egy előfizetéssel 2 -3 tv-n lehessen nézni a műsorokat.
Így nem maradt más megoldás, mint a kártya másolás. Én nem értek egyáltalán az egészhez,itt hallottam róla, és tudom, hogy ez nem legális, de nem akarom én megkárosítani a céget, csak a saját kényelmére gondol az ember. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy illegális meg illegás dolgok között is hatalmas különbségek vannak.
Remélem megértesz engem...
Tudnál talán nekem segíteni ebben a nem legális dologban..van tapasztalatod vagy infód, hova, kihez forduljak?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest