- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Projektor topic
- PLC programozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Apple asztali gépek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
Ilyesmivel még nem találkoztam. Első nekifutásra megnézném a fájl attributumokat és esetleg ott állítgatnék és utána lehet, hogy törölhető is lesz rögtön.
(Közben kipróbáltam az atrributumosdit, de attól még letörli. Valszeg akkor más lesz a gond.)
Egyébként pont most akartam írni, hogy melóhelyen egyelőre visszaálltam TC-re, mert nagyon zavaróan lassú volt már a távoli meghajtók kezelése. Egy könyvtárlistázás, benne lapozgatás stb. Ezen a területen is kellene valamit javítani rajta, mert idegesítően lassú. Nekem úgy tűnik, mintha minden egyes mozdulatnál újra frissítene. Ezzel szemben meg a TC gondolom lekéri az adatokat és helyben cache-li valahogy és csak tényleges tartalomváltozásnál frissít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi