Aktív témák
-
sentinel
aktív tag
Na akkor leírom mi van vele:
-PowerColor 9600pro-ról van szó
-Először a 3.6 volt fenn, tegnap viszont felraktam a 3.7-et, de azzal is ezt csinálta. Ja és előtte GF2TI-om volt, azzal majdnem végigvittem a játékot.
-Amikor megvettem a Radeont, akkor teljesen újrahúztam a winXP-t, felraktam a szükséges dolgokat: alaplapi chipkészlet, 4in1 stb...
-A konfig: 2600+, ECS k7vta3, 2+256MB DDR333, 60Gb maxtor(7200,ATA133), SBLive5.1, PowerColor 9600pro
-A windowsra nem gyanakszom, mivel friss telepítés és szerintem azzal nem lehet gond.
-Viszont akkor lehet hogy a crackem nem jó.
Honnan lehet leszedni patchet???? -
sentinel
aktív tag
Az Unreal2 nem igazán akar menni a Radeonommal. Állandóan critical errorral kidob a desktopra. Pedig Gf2Ti már majdnem végig nyomtam. Friss XP telepítés van és már több crack fájlt is kipróbáltam. Mitől lehet?
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest