- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
Nem tudom, tegnap erősen megkínoztam (jó pár levelet megírtam, meg nyomtam egy kis FPS-t is), bár betű szélén már most látszik, hogy sötétedik. Viszont, tényleg jobban tetszik az ujjaimnak, mint a Logitech. Úgyhogy, ez mindenképp fontosabb. Ha nagyon lekopik, becserélem, és megint van egy új billenem.
Tart ez úgy, hogy a garancia mindig újraindul.
Persze, amíg forgalomban van a termék.
-
tomcsi23
veterán
válasz
tomcsi23 #231 üzenetére
Na, kicsit up a témának.
Ez a Logitech már kezdett zavarni. Beleakadt az ujjam a fenti sor alá, lötyögni kezdtek a gombok, az okés, hogy maga a felirat nem kopott, de a billentyű viszont igen. De ami rosszabb, az a mechanika. Tiszta kínai érzés. Otthon a FS van - még a régi, amit akkor lecseréltem - itt bent meg volt a Logitech. Egész jó volt, csak ezek a fenti dolgok, és ezt otthon mindig éreztem. Aztán, most, hogy újra lett a metr*ban akciózva (6200 Ft). Be is szereztem egyet ide is. A Logi meg átminősült tartalékosnak. Ez van.
Ja, állítólag a festéken már változtatott a cég, kívácsi vagyok, meddig bírja. Bár, gondolkoztam, hogy maga a nyomkodás sokkal fontosabb, mint a gombok esztétikája. Ez is sajnálatos, hogy csak kompromisszumokkal együtt van bármi is. -
Klacus69
tag
logitech ultra x valakinek van eladó szoljon csak bátran...viszem
-
tomcs
őstag
elkeltek. velem 1utt harman vagyunk, akik marciustol varjak
-
tomcs
őstag
logitech ultra x brit kiosztas L alaku ket soros enterrel, penteken atveheto nevre szolo szamlaval.
ara 5200 ft + afa
5 db van, ebbol meg harom ami nem foglalt, szal akinek kell irjon nekem mailt hogy milyen nevre keri a szamlat, nev/cim legyen es pentek delutan kene talizni valahol a 3as metro vonalan, majd mondom pontosan.
az egesz ''erkezesi sorrendben'', de aki a forumban eddig jelezte hogy erdekli az elsobbseget elvez. ugyanezt elkuldtem a hwswn is
az a ket foglalt termeszetesen tomcsi23-e es az enyem -
SupaCow
aktív tag
kicsit off.
megmoddoltam a KB-19NB genius billentyűzetemet. Mert van ennek a Bill nek egy nagyon nagy hibája.
Mégpedig sok benne a levegős rész. és nincsen megfelelően rögzítve a gombsor a talpazathoz. És amikor gyorsan gépelek ezek az üres részek hangot keltenek berezonállnak.
Így én fogtam magam és kipótoltam a billenytűzetben a légüres tereket hosszú szivacsdarabokkal. ami a gombsort is lenyomva tartja. Megszűntek a kis idegesítő neszek. nagyon jó..
( de lehet hogy csak gyári hibás bill-t kaptam? ) -
woodpaul
őstag
Milyen Logitechről van szó, és mennyibe kerül?
Szóval az angol Logitech ugyanúgy használható magyar beállításokkal?
Minden ugyanott van, kivéve az ''í''-t? Annak hol a helye? Az Esc alatt?
Légyszi válaszoljatok! Thx! -
tomcs
őstag
válasz
tomcsi23 #225 üzenetére
l alaku (ket soros) enter-es, kifejezetten azert szenvedtunk ennyit hogy brit valtozat jojjon, meg annyi a kulonbseg, hogy dollarjel mellett font is van rajta
arat holnap megkerdezem, irtam mailt annak aki eddig intezte, de visszapattant
opsz.. nem mind1 hogy L vagy l. esetunkben termeszetesen L
[Szerkesztve] -
tomcs
őstag
hwsw-n ugy nez ki megjottek az angol kiosztasu logitechek, a fs-rol nekem is elkezdtek lekopni a raszitazott feliratok, szal vszeg visszaviszem gariba es lesz helyette logitech.
viszont 5 db van, abbol aratol fuggoen nekem 1 v max 2 db kene szal ha vkit erdekel szoljon itt a forumban -
woodpaul
őstag
Kicsit OFF, de mivel billentyűzet guruk írtak már ide korábban is, ezért bátorkodom előhozakodni a kérdéssel:
Egy online boltban kapható Logitech Cordless Desktop MX US (amerikai bill.kiosztással) 13k nettóért.
Rácsapnák, csak éppen én magyar kiosztással akarnám használni, és nem tudom, hogy a - felmatricázva - ékezetes gombok hol helyezkednek el. Például láttam, hogy a ''í''-nek nincs a bal shift mellett hely. Ez még belefér, de a többi gombbal mi a helyzet?
Használt már vki amerikai kiosztású Logitech billentyűzetet? -
vince
őstag
Nekem nem kopik, pedig használom egy ideje...
-
tusi74
őstag
válasz
tomcsi23 #208 üzenetére
''Az ilyen ''hibát'' azonban nem lehet előre számítani.''
Persze hogy nem lehet, de elég morcos lettem, hogy behozattam a Logit a fritzektől 50€-s szállítási költséggel, majd pár hónap múlva itt volt a Fujitsu-Siemens.
Aztán, ahogy panaszkodnak itt egyesek, hogy kopnak a billek, így valamelyest megnyugodtam. -
woodpaul
őstag
válasz
tomcsi23 #208 üzenetére
Nekem elegáns fekete billentyűzet kell, nem pedig a Logitech-féle überdizájn.
A Genius 19NB-je, és a Fujitsu-Siemens egyaránt tetszik, előbbi hátránya, hogy túlzsúfolt. Nekem a hagyományos bill. elrendezés fontos. Ha lehetne már kapni Genius Slimstart, akkor azt venném.
Mennyi is pontosan a F-S a MM-ban? Ez a kopás probléma elég durva, ok arra, hogy egyelőre ne vegyek ilyet... -
tomcsi23
veterán
woodpaul: Nekem azt mondták még anno, hogy nem fogják máshol árusítani, csak pl a Te általad említett helyeken. Ettől függetlenül, érdemes lehet megnézni egy pár helyen - Bp-n -, de gondolom, hogy ha a Bp megoldható lenne, akkor már a Metr*, MM is.
tusi74: Remélem, csak ezzel a pár darabbal van ez a szívás. Ha mindegyiket vissza kellene hívni, akkor beszüntetnék a termék forgalmazását. Persze, ez azért még így nincs jól, így egyelőre 1-1.
Az ilyen ''hibát'' azonban nem lehet előre számítani. -
tomcsi23
veterán
Fejlemény: kb 2 hét után elkezdett kopni a felirat. Rá 3 hétre (nyári szünet ide-oda) kicserélték egy másikra. Ezzel is ugyanez a helyzet. A cég képviseleténél mondták, hogy már másnál is előfordult már ez a jelenség. Azt hozzátették, hogy nem jellemző.
Tanácsolták, hogy várjak még egy kicsit és akkor cseréljem újra, mert hátha csak ez a szállítmány ilyen.
No, így állunk. Másra cserélni nem nagyon akarom, mert mechanikailag tetszik, és mióta kerestünk már ilyet. Esztékailag meg látszik a kopás, bár engem nem zavar a gépelésben, nem azt szoktam nézni.
Persze, szebb lenne kopás nélkül. -
Esmein
nagyúr
Eccerű mint eccer1. Nem kell fölötte enni, de biztosan tisztithato amugy.
-
asturel
őstag
vavava ez az fs bill nekemis naon teccik de ''nemhiszem hogy veszek mer ugyis beleeszek'' jaj de szep volt ;>
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Revolut
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest