Hirdetés
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
Aktív témák
-
vicces
addikt
ja és sokat[/b]!! olavstam, de sehol nem találtam a problémáimra megoldást.sok részletes leirás is létezik ,pl a Ti4200-es kareszom driver installja le van pötyögve lépésről - lépésre, de nekem akkor sem sikerült. cska nem indult el az x.ha ezek után meg mertem szolalni, akkor cska aszonták: minden le van irva bammeg,...... söt sok helyen szartak az én kis bajaimra.
viszont, ha nyitok új topicot az egy kicsit feltűnöbb, és talán sokkal többen is reagálnak a ''halálhörgéseimre''. és végre tegnap először /kb mióta rendszeresen netezek/, cirka 1.5 év után/persze nem olvasgattam egész idő alatt a linuxról/ kaptam használható válaszokat..
bocs, hogy élek
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs