- ASUS notebook topic
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Milyen gép kell egy UHU-nak?
Szóval az a helyzet, hogy faternak a telephelyre akarok egy olyan gépet csinálni, amibe nem köthet bele a BSA? Természetesen UHU-t néztem ki neki, mert amire neki kell azt mindet tudja és magyar!
A gépen a terveim szerint a következők futnának:
UHU Linux
Openoffice (ugye nem lesz gond a Ms Office fájlkompatibilitással?)
valami alapböngésző (gondolom van benne!)
pdf olvasó (milyet ajánlotok)
KDE garfikus felület (lehet más is csak én ezt ismerem a suliból, és nekem nagyon bejön, gyönyörű
)
netkapcsolat egyenlőre nem lesz, a böngésző meg a pdf olvasó is csak offline doksikhoz kell...
Szóval milyen gép kell ehhez?
Én egy P1 200MMX@250 ha a lap is bírja, 64-128Mb ram, 2Mb vidkártya, 2,1Gb HDD, AT ház+Táp ra gondoltam. (mert megvan belőle vinyó, proci ház, táp floppy)
Elég lesz?
Nem kell hogy ezerrel tekerjen, de ne is két percig töltse be a pdf új oldalát!
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)