Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mini-ITX
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyo
senior tag
válasz
petakpa1
üzenetére
Az installnal ki lehet valasztani, hogy mi induljon: KDE, Gnome vagy parancssor.
Nagyon egyszeru, sot divx filmet is tudtam nezni felirattal mindenfele hokuszpokusz nelkul (ami eddig nem ment mas disztribekkel). Meg nem hasznaltam sokat de szimpi. Ha 1x sok idom lesz, akkor probalom jobban megismerni a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon egyszeru, sot divx filmet is tudtam nezni felirattal mindenfele hokuszpokusz nelkul (ami eddig nem ment mas disztribekkel). Meg nem hasznaltam sokat de szimpi. Ha 1x sok idom lesz, akkor probalom jobban megismerni a rendszert.