-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
MoRT2195 #35380 üzenetére
Nem tudom, elhangzott-e már konkrétan, de én leírom.
Annak, hogy van egy Ubuntu előtelepítve a gépre, semmi köze nincs ahhoz, hogy a Windows telepítése nem megy zökkenőmentesen. Pontosan úgy kell kezelni, mintha semmi nem lenne rajta, vagy épp egy másik Windows verzió lenne rajta. Tehát a megoldások keresésekor is eszerint kutakodj (pl. Windows fórum). -
válasz
MoRT2195 #35380 üzenetére
Érthető, amit írsz, de beláthatod, hogy a notebookok 1 ezrelékében van mindkét meghajtó tipus, nagy részükben hol ez, hol az.
Az is jogos, hogy ebben az esetben inkább rákérdeztél, én is csak azért írtam, hogy ha már idáig eljutottál, akkor a másik meghajtót már simán kezelheted Windows alól, formázhatod NTFS-re, mint ha ott sem lett volna az Ubuntu.
Ha Ubuntuzni akartál volna, többen akkor is javasolták volna a Dell Ubuntujának a törlését és egy standard Ubuntu felrakását!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest