- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Mi lőtte a szervereket?
The repository 'http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu xenial Release' does not have a Release file.,
Data from such a repository can't be authenticated and is therefore potentially dangerous to use.,
See apt-secure(8) manpage for repository creation and user configuration details.,
The repository 'http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu xenial-updates Release' does not have a Release file., Data from such a repository can't be authenticated and is therefore potentially dangerous to use.,
See apt-secure(8) manpage for repository creation and user configuration details.,
The repository 'http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu xenial-backports Release' does not have a Release file., Data from such a repository can't be authenticated and is therefore potentially dangerous to use.,
Failed to fetch http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/dists/xenial/main/binary-amd64/Packages 404 Not Found [IP: 148.6.0.24 80],
Failed to fetch http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/dists/xenial-updates/main/binary-amd64/Packages 404 Not Found [IP: 148.6.0.24 80],
Failed to fetch http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/dists/xenial-backports/main/binary-amd64/Packages 404 Not Found [IP: 148.6.0.24 80],
Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.Pedig csak a hiányos magyar nyelvet tette volna fel.
-
cigam
titán
+nálam az /usr/share/X11/xorg.conf.d/ alatt kellett létrehozni. Valamikor csendben, hogy észre ne vegyék, kiköltöztették az /etc alól. Nehogy már egy helyen, az /etc alatt legyenek a konfigfájlok. Elvégre ez linux, ez a szabadságról szól...
---
Dual rendszerben zavaró a vekker időeltolódása, ezért linux alatt beállítottam hogy helyi időt mutat a BIOS(RTC). Szépen rendbejött az idő, de bekapcsolt a hiszti:
Warning: The system is configured to read the RTC time in the local time zone.
This mode can not be fully supported. It will create various problems
with time zone changes and daylight saving time adjustments. The RTC
time is never updated, it relies on external facilities to maintain it.
If at all possible, use RTC in UTC by calling
'timedatectl set-local-rtc 0'.Hogy érti hogy soha nem frissíti?
-
cigam
titán
www,gimp.hu címről letölthető Baráth Gábor: GIMP könyv című munkája.
-
cigam
titán
válasz
#40553216 #28868 üzenetére
Köszi hogy megnézted!
OS X alatt Safarival, és W10 alatt Edge-vel is tök üres oldal jön be. IE-vel jön be úgy azoldal, ahogy mutattad.
A live rendszer elindul(64bites verzió), de az onnan indított telepítő szépen bekéri az adatokat mint az ubuntu, majd hasonló módon nekifog a fájlok másolásának. Amikor a csík 70-80%-hoz ér, dob egy hibaüzenetet hogy nem tudja folytatni a telepítést, de küld hibaüzenetet a problémáról.Butaságot írtam. Nem a rufus-al számoltattam ki az ellenörző összeget, hanem a win32 disk imager-el. Máskor is volt már olyan, hogy a telepítő USB-ről problémázott, ezért is írtam ki lemezre, de úgy sem volt jó. ugyanott akadt meg, a fájlok másolásának vége felé.
De adtál egy ötletet, felteszek egy vbox-ot, és abban telepítem. Amúgy a telepítő naplóz valami elérhető helyen, hogy éppen mi volt sikeres, és mi nem jött össze?
-
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #28861 üzenetére
Hamarosan elolvasom, köszi a linket. Hidd el hogy itt a fórumon is a mások kérdéseiből, és válaszaiból csipegettem össze az eddigi tudásom. Semmi bántó szándék nem vezérelt, tudom, látom, hogy rengeteg topikban próbálsz segíteni másoknak.
De erről más a véleményem. Ennyi, és nem több.
Hamár gyomrosnál tartunk: A régebbi linkeden elérhető SSD cikkben máris belefutottam a sudo szükségességébe. Ha egy kezdő vakon begépeli, vagy copy-paste módon jár el, csak egy hibaüzenetet kap.
Ezzel kapcsolatban most végeztem egy kísérletet. Egy W8.1 volt az egész SSD-n. Letöltöttem a 16.04.1LTS-t, kiírtam lemezre, majd úgy telepítettem, hogy az újrapaprtícionálást is a telepítő végezze.
sudo blockdev --getalignoff /dev/sda eredménye 0.
cat /sys/block/sda/queue/scheduler eredménye noop [deadline] cfq
sudo hdparm - I /dev/sda | grep TRIM válasza * Data Set Managment TRIM supported (limit 1 block)
+ a cat /etc/cron.weekly/fstrim szerint hetente lefut az /sbin/fstrim --all || true parancs.A fentiek alapján én azt mondanám, hogy aki SSD-re telepíti az Ubuntu-t, annak nincs semmi dolga. (Kingston SSD-m van, tippem szerint ma már ez gyártófüggetlen)
Valószínű, hogy régebbi rendszerek is használatban vannak, de feltételezem, hogy azokat használók már összeszedtek annyi rutint az évek alatt, hogy vagy maguktól tudják, vagy több bejáratott helyet is ismernek, ahol rákeresnek/kérdeznek. Aki meg most ismerkedik, az Ubuntu-val, az miért telepítene régebbi rendszert? Na ez a nem életszerű.
-
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #28857 üzenetére
Majd elhiszik nektek a felhasználók, hogy minden SSD tipus minden Linux disztróval ugyanúgy tökéletesen működik, nem kell optimalizálni, ellenőrizni.
Az ubuntu topik összefoglalójában miért kellene minden más disztró állapotát figyelembe venni? Nem elég az aktuális és LTS kiadás működését alapul venni?
-
cigam
titán
Belenéztem pár karácsonyi desktopos videóba amit Syl ajánlott. Ott akadt meg a szemem Linux lite teszten/leíráson. Gondoltam kipróbálom, ezért írány a honlapjuk. Első körben a reklámblokkoló miatt panaszkodott, majd miután kikapcsoltam, csak a reklámok jelentek meg:
Mint kiderült programozni is úgy tudnak, ahogyan WEBoldalt készíteni. Sikerült letölteni a lemezképet, de hiába írtam ki rufus-al, telepítés közben hibára futott, legközelebb már nem is indult a gép pendrive-ról. Kiírtam DVD-re, de ott is elhasalt ugyanúgy a telepítés. (rufus kiszámolta az ellenörzőősszeget, és stimmelt a honlapon megadottal, vagyis az ISO-val nem volt baj)
Sikerült feltennie valakinek?
ubyegon2
Ezt ugye nem komolyan írtad? Mennyire életszerű ez? Régi gépek kevés memóriával...igen és abba raknak SSD-t! evidensIgen, komolyan írtam. Nagyon is életszerű, ezzel a gyorsítással még simán adható jópár plusz év a régi gépeknek is. Az én D630-am sem mai gyerek, és max 4GB RAM-ot kezel (Van akinél csak 2 van benne!), és érezhetően megfickósodott mikor a HDD-t lecseréltem SSD-re.
Amúgy sem azt írtam, hogy ne legyen semmi. Ne forgasd ki a szavaimat. Ugyanakkor ahogy írtad is, ez egy régi írás, van rajta mit frissíteni, és ha ez megtörténik, valóban ajánlhatóvá válik.
-
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #28852 üzenetére
A megfontolandó neked nem azt sugallja, hogy meggondolásra érdemes, és ha egy megfelelő ismeretekkel nem rendelkező aká suggalatnak is veheti? Mert nekem annak tűnik.
Megfontolandó, mert az SSD-t kímélni akarjuk az írástól.
Azért ezt ne nagyon terjeszd. Természetesen a működésükből adódóan minden változás csökkenti az életciklusukat. De! Megnézted már hogy az SSD-dre mennyit adatot írtál eddig? Nekem 447 nap alatt (mondjuk legyen ez bő egy év 17.59TB-ot írtam, 17.29TB-ot olvastam. Úgy hogy nem volt semmi finomkodás, minden fájl és könyvtár az SSD-n volt, lévén a laptopban nincs is más meghajtó. Az SSD-k jóval több mint 100TB írás/olvasást viselnek életük során. Tehát esetemben például több mint 5 évig kéne hasonló módon használnom, hogy az első 100TB-ot elérjem. Ez ráadásul nem is az életciklusának a vége, csak az első 100TB-ja.
Szóval miért kell annyira félteni az írástól?A megfontolás után már követendő példaként le is írja, hogyan tudod a tmp könyvtárat a RAM-ba áthelyezni. Természetesen ez nem csak az SSD kíméletről szól, hanem a praktikumról is. De! Nem ártana megemlíteni, hogy a kevés rammal szerelt, régebbi gépeken nem biztos, hogy jó ötlet az amúgy is kevés memóriából lecsípni. Amit nyerünk a réven, elvesztjük a vámon.
+ A mostani népszerű linux kiadások mindegyike fel van készítve az SSD kiszolgálására, legyen szó alignálásról, vagy trimmelésról. A cikk egyetlen előnyének azt tartom, hogy egy helyen össze vannak gyűjtve a specifikus parancsok pl. a hdparm -I /dev/sda | grep TRIM
-
cigam
titán
12.04LTS milyen USB hangkártyát kezel alapból, ami tényleg plug&play, és nem igényel semmi varázslatot? Létezi HCL lista mint a windowsok esetében?
futpalika
Szívesen -
cigam
titán
Köszi a linkeket!
-
cigam
titán
Létezik az SSDok-hoz hasonló program linux-ra, ami felméri az Az SSD állapotát?
-
cigam
titán
Eddig létezett n számú ablakkezelő a minimáltól a full csicsáig. Most már n+1 van. Minek?
----
Telepítettem volna a vice commodore emlulátort, de ubuntu one fiókhoz köti a telepítést. Ezen jól meglepődtem, mert úgy rémlett, hogy az megszűnt. Csináltam egy fiókot, de nem fogadja el a bejelentkező paramétereimet:
Helytelen e-mail vagy jelszóPedig ugyanezzel az user/pass párossal beenged a WEB-es felület.
-
-
cigam
titán
16.04 alap ubuntu. A login képernyő miért megy el feketébe pár pillanatra? Igen zavaró.
Integrált Intel 965GM VGA-val csinálja mindezt.
-
cigam
titán
válasz
Sidorovich #28402 üzenetére
Sajnos ez minden indításkor előjön.
Akkor engedd meg neki, hogy az a nyomorult lefusson. Nem véletlen próbálkozik. Mivel a Windows nézőpontjából furcsán megváltozott a D: meghajtó az utolsó indítás óta (Ugye a linux telepítés lecsípett belőle), ezért most lefuttatna egy fájlrendszerellenörzést, hogy átnézze minden rendben van-e. A linux-os részhez nem fog hozzányúlni, mert alapból hozzá se szagol az ext4-hez.
+
A grub-customizer a barátod. -
cigam
titán
Sérült a csomagadatbázis (de hogy mitől?), most fut a dpkg ...
Köszi a tippeket!
-
cigam
titán
16.04-en valami frissült, és azóta login után széttörik a kép, és pár mp-el később elkékül a képernyő. Egér van, látszólag megy a gép, pl. át tudok váltani konzol-ra. A dmesg vége tele van compiz segfaulét üzenetekkel.
Dell D630 Intel 965 integrált VGA van benne.
Ötlet?
-
cigam
titán
válasz
Neil Watts #28276 üzenetére
Feltetted a samba-t? Mert alapból nem tudom mi van fent, de igencsak light-os megvalósítása a samba-nak.
-
cigam
titán
válasz
donatel #28244 üzenetére
DNS-hez se értek, de jogosultsági probléma lesz az üzenet szerint.
Ki kell nyomozni, hogy a named kinek a nevében fut, és annak miért nincs jogosultsága a megadott fájlhoz, ha egyáltalán szükséges, hogy hozzáférjen.
Én általában megelégszem azzal, ha valami működik. Nem bogarászom a naplófájlokat esetleges hibák után kutatva. Bár kétségtelen, hogy sokat lehet belőle tanulni.
-
cigam
titán
válasz
Rimuru #28241 üzenetére
Nálam ezt alapból feltette, vagy nem is igényelte. Feltettem az áruházból az "mpv Media Player"t, és egyből ment a cicás stream.
A chrome-ban most megy folyamatosan a live stream. Viszont az mvp továbra se szereti:mpv http://www.esa.int/spaceinvideos/ESA_Live
Playing: http://www.esa.int/spaceinvideos/ESA_Live
[ffmpeg] tcp: Failed to resolve hostname live.atanar.net: Name or service not known
Failed to open http://www.esa.int/stream-ipad.
Exiting... (Errors when loading file) -
cigam
titán
A macskás videó megy, de egyetlen offline videót se tudok megnézni vele.Még a címük is más, pl. http://livestream.com/ESA/marsarrival/videos/139370629
Visszaszívok szinte mindent. Láttam egy narancs felkiáltójelet a Chrome sarokában. A Ghostery plugin fogott meg vagy nem tudott mit kezdeni egy javascriptel. Amint levettem a ghostery-t elindult az offline videó lejátszás.
Kíváncsi leszek holnap az élőre.Köszi a segedelmet, és a tippeket!
-
cigam
titán
Közben visszamentem ff-ra, és valóban lejátsza, de ez már felvétel. Ezekszerint az élő adással van gondom.
Megnéznéd holnap 10-kor az élőt?!colomb2: Nem én eröltetem a flash-t, hanem a livestream.com, amin keresztül közvetítik az eseményt.
-
cigam
titán
válasz
Prosectura2 #28222 üzenetére
Rekurzívan adtad meg? Tehát nem csak a mappa, hanem a tartalma is átváltott all csoportra?
Miért nem jó, ha debian-transmission csoport tagjává válik az, akinek jogosultságot szeretnél adni?
Itt leírtam, hogy én hogyan konfiguráltam RaspberryPi-n, de az elv ugyanaz.---
Néztem volna az esa.int oldalon az exomars élő videót, de a firefox 5-10mp után leráll, és csak egy karika forog a kép közepén, mintha foyamatosan pufferelne.
Letöltöttem a chrome-ot, ott meg a flash(?) plugin nem akaródzik menni:Másnál megy? Ötlet, hogy mit kéne megfaragni?
-
cigam
titán
válasz
ampulla #28207 üzenetére
Valószínűleg csak annyi történt, hogy a Windows okos akart lenni, ezért az SSD-be is bepetézett, mondván az az első lemez, onnan fog indulni a rendszer. Nincs felkészítve a békés egymás mellett élésre. Ezért szokták azt ajánlani, hogy telepítéskor csak a Windows-nak szánt merevlemez legyen a gépben, mert szeret belepetézni a többi lemezre (pl. ha a másik lemezen talál általa ismert fájlrendszerű partíciót, még a rendszerindítő fájljait is oda másolja)
Ha sikerül visszatenni a grub-ot az SSD-re, akkor helyreáll a világ rendje.Ja, és ugye a BIOS-t visszatekerted EFI-ről Legacy-re?
-
cigam
titán
válasz
donatel #28194 üzenetére
Egyik sem hiba. Az elsőben nem talál infót az sda merevlemez gyorsítótáráról. Ezért úgy kezeli, mintha "Write-through"-ra lenne állítva, vagyis íráskor nem csak a gyorsítótárba, hanem a lemezre is kiírja az adatot. A másodikban pedig csak közli, hogy az iSCSI daemon sikeresen elindult, és 1334 lett a feladat azonosítója.
-
cigam
titán
válasz
donatel #28106 üzenetére
Nem igazán, mert pl. a Windows teljesen újraindul, és a Linux alatt is újra kell indítani a samba daemon-okoat.
+ Emelt szintü jogosultság kell hozzá.Windows-ban ki kell adni ezt a parancsot:
Wmic computersystem where name="%computername%" call joindomainorworkgroup name="munkacsoportneve"
De ugye elötte le kellene csekkolni, hogy nincs-e már beállítva.pl. így.Linux-ban pedig az /etc/smb.conf-ban a [global] alatt meg kell keresni/ létre kell hozni a
workgroup = munkacsoportneve
sort. -
cigam
titán
Mi történt az ubuntu software-el?
User-ként belépve nem indul el, itt megakad:
...
(ubuntu-software:2671): GsPlugin-DEBUG: Adding keyword 'ubuntu-xenial-multiverse' to om.hughski.ColorHug.firmware
(ubuntu-software:2671): GsPlugin-DEBUG: Adding keyword 'ubuntu-xenial-multiverse' to com.hughski.ColorHug2.firmware
(ubuntu-software:2671): GsPlugin-DEBUG: Adding keyword 'ubuntu-xenial-multiverse' to com.hughski.ColorHugALS.firmware
(ubuntu-software:2671): As-DEBUG: run appstream::refine
(ubuntu-software:2671): As-DEBUG: run GsPlugin::apt(gs_plugin_refine)Amikor adminként lépek be, akkor meg simán elindul. Mit kéne megnéznem/javítanom, hogy olyan legyen mint új korában? uptodate 16.04 fut.
-
cigam
titán
válasz
Neil Watts #27133 üzenetére
Milyen többiek? Milyen túlnyomó többség?
Amúgy meg is fordíthatom: Milyen előnye van annak, hogy UTC szerint jár a HW órája, és nem a helyi idő szerint? -
cigam
titán
A fájlkezelő alapból mutatja a Windows (SMB) hálózatot, némelyikhez (másik samba egy Raspberry Pi-n) engedi a jelszavas csatlakozást, némelyikhez nem hajlandó (OS X Windows megosztás).
Ami azért felháborító, mert Windows alól pöc-röf beenged (user/pass párossal).Mondom csekkolom a konfig fájlt(testparm), de nincs is telepítve a samba. Akkor hogyan látta/kezelte eddig a Windows-os hálózatokat? Ami felteszi az i-re a pontot, hogy a samba telepítése után sem hajlandó csatlakozni az OS X-es megosztásra.
Miért? -
cigam
titán
válasz
Neil Watts #26866 üzenetére
Ezek se álítanak be semmit, csak lekérdeznek. Szóval simán el is hagyhatod.
-
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
DataTraveler #26835 üzenetére
Pl. az új kártya új mac címe miatt nem engedi fel a router/ap.
-
cigam
titán
válasz
Oryctolagus #26667 üzenetére
Speciális karakterek is voltak? Nem lehet, hogy más, pl. angol kiosztással ment amikor a jelszót beírtad, és mikor élesben használnád már más pl. magyar kiosztás szerint viszi be?
-
-
-
cigam
titán
válasz
Oryctolagus #26583 üzenetére
Nem baj ha van, hiszen amikor hibernálod, oda írja ki a memória tartalmát, vagyis legalább akkora swap kell mint amekkora a RAM mérete a gépben.
Az SSD-t babusgatniu vetted, vagy kihasználni? Erről mindég Hofi jut az eszembe. Sajna nem tudom szó szerint idézni, pláne előadni azt amit ő, de kb: Szövőgyárba vesznek egy gyönyörű új gépet. De nem kapcsolják be, mert addig se kopik!
Elég extrém terhelésnek tettem ki az elmúlt 1 évben, de köszöni szépen jól van:
-
cigam
titán
válasz
spammer #26510 üzenetére
Ha röhögve el fut rajt bármilyen disztró, akkor a Windows is.
Az i3 is egy elég tág meghatározás, mert lehet i3-2357M, és lehet i3-5157U is. Azért nem mindegy melyik van benne.
+ nem ő fogja használni, hanem a szülei. Na most, ha ők egy komolyabb excell táblázattal dolgoznak(fügvények, makrók), sanszos, hogy a libre nem jó választás. Az MS Office2010 támogatása 2 éve megszűnt, és nem tudni a szülők melyik verzió licence-vel rendelkeznek. pl.egy office 365 előfizetés nem hiszem hogy biztosít downgrade jogot. -
cigam
titán
válasz
trialboj #26506 üzenetére
Azért az gondold át, hogy biztosan ezt akarod?
Attól nem fog megtáltosodni a gép, hogy másik op.rendszert telepítesz rá, + ha W10-el lett véve, akkor arra is figyelni kell, hogy a recovery partíciót ne töröld le. Még a gyalulás előtt ments. Mindent. Pl. a beépített mentés is képes lemezképet létrehozni. Ha valami nem sikerül, a telepítőről visszatöltheted a mentéskori állapotot. Általában a programok között van olyan előre telepített okosság, ami legyártja a telepítő lemezeket. Érdemes ezeket is létrehozni, hisz az ördög nem alszik, és ha meggondolod magad, vagy valami nem sikerül, akkor van mihez nyúlni. -
cigam
titán
válasz
King Unique #26494 üzenetére
újabb Windowsok esetén a fast startup kikapcsolása erősen ajánlott.
Csak akkor, ha linux alól is piszkálni szeretnéd a windows-t, ill az vele kezelt partíciókat. Pl. NAS-t használva közös adat tárnak, a kecske is megmarad, és a káposzta is jóllakik
-
cigam
titán
válasz
stigma #26492 üzenetére
sudo nano /etc/default/grub parancsal szerkeszted a "menű" fájlt. Ebben kell átírnod1 sort:
GRUB_DEFAULT=”Windows 10 (loader)”
Ezután sudo update-grub, és kész.Vagy telepítesz egy grafikus piszkálót, amiben pár kattintás az egész:
sudo add-apt-repository ppa:danielrichter2007/grub-customizer
sudo apt-get update
sudo apt-get install grub-customizer -
cigam
titán
Mert ha több felhasználó van a gépen, nem pipálódik be a "share files with the local network". Így nem tudok megosztani mappát, lásd fotó. De ahoz, hogy eljussak oda, az nem két kattintás. Parancssorba kell lemenni, hogy a gnome-system-tools települjön, amivel már gui-n tudom piszkáni a csoportagságokat.
Ettől felhúzom magam és visszabootolok Windows-ra. Azért egy mezei (windows-os) fájlmegosztásnak nem lene szabad ilyen bonyolultnak lennie.
-
cigam
titán
2016-ban ez miért akkora gond? -
cigam
titán
Mi a difi a chrome telepítésben?
- Letöltöm a honlapról a csomagot, és felpakolja magát.
- Berakom a repository-ba és azon keresztül telepítem.Mindkét esetben megkapom automatice a frissítéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest