Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stigma

addikt

válasz cigam #26493 üzenetére

cigam,King Unique: Köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat. Sorban válaszolnék:

(#26493) cigam :

Útközben én is rákeresgettem , és hasonló megoldásokat találtam, de köszönöm, egy egyszerű példával szemléltetted nekem, hogy kell megcsinálni gyorsan és könnyedén.

(#26494) King Unique: Ez az infó amit leírtál nekem és linkeltél, teljes mértékben megoldja a problémám, egy részét már át is olvastam.

Miért is szerettem volna ezt a furcsa megoldást, hogy Win10+ Ubuntu?

Jelenleg adott egy HTPC(NAS+Torrent+Film+ftp), melyen Win10 fut konfigolva, 120as SSD-vel + 2x3TB HDD-vel melyen már sok sok adat/torrent van és eddig jól működött de a napokban kisebb hibákat észleltem.(Film lejátszásnál bele beleakadt, Transmission-t nehezen értem el, nehezen válaszot ....

Lényeg az tervezem az volt hogy Ubuntu és Win egymás mellett legyen,amikor időm engedi próbálom úgy bekonfigolni az Ubuntu-t , mint a mostani Win10-es rendszert, csak nekem ubuntuval lassabban megy. És mivel addig is használni szeretném a HTPC-t ezért kell egyenlőre a két rendszer egymás mellett fusson.
    Hosszútávú emgoldás lesz majd ha Ubuntu tökéletesen elsajátítom hogy nem desktop-ot hanem szervert teszek fel, mert feleselgess a gui felület.

Mégegyszer köszi mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák