- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
Azert mert a KDE3 5 perc alatt felb@ssza az agyamat a letisztulatlan GUI-k miatt, atlathatatlan konfiguraciok miatt.
GNOME filozofiaban probalja az OS X-et kovetni, ami oszinten, nekem nagyon bejon (csakhat nincs MAC-em
)
KDE4 sokat mozdult el a kezelhetőség, atlathato feluletek iranyaba, de meg van mit fejlodnie...a Plasma-nak foleg. Meglassuk mi sul ki belole.
Mindenesetre a QT4 egy nagyon fasza toolkit (sokkal jobb mint GTK), mar egy ideje porgetem is a Python+QT4 parositast
Raadasul a QGtkStyle megjelenesevel (official Trolltech project), nativ GTK kinezete lehet a QT4-es programoknak, fasza sebesseggel (nem ugy mint GTK-QT-engine), ugyhogy +1 erv a QT4 mellett.
-
vamzi
senior tag
mivel az ubuntu a legelterjedtebb változata ennek az os-nek és abba alapból gnome felület van integrálva. Ennyi erővel azt is megkérdezhetted volna, hogy a windows userek miért explorert használnak ablakkezelőnek.Egyébként szvsz nem kellene gnome vs egyéb ablakkezelő flame-t kelteni, mivel úgy is mindenki azt fog használni amit ő szeret/ismer/tud/ én például mindegyik ablakkezelőből szeretek valamit. Mindegyik másban a nyerő.
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest