- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
harry
veterán
Akkor érdemes átállnod, hogy ha veszed a fáradtságot, és megtanulod kezelni. Ha csak egy kész, tökéletesen működi opr-re vágysz, amiben nem kell turkálni, átirkálni, telepítgetni, akkor nem neked való. Ha viszont megismersz néhány parancsot, a filerendszert, és úgy az egész működését, akkor meg lehet szeretni, és tetszeni fog a szabadság, testreszabhatóság, az a jó érzés, amikor elhárítasz egy hibát. Én elsődleges opr.ként használom, vannak vele gondok, de én így szeretem.
-
escape
aktív tag
Nos magyarul legfőképpen itt olvashatsz az ubunturól: [link]
Jah és mielőtt bármit kérdeznél, vagy a fent említett oldalon vagy itt használd a keresőt, illetve Gugli bácsit. ;)Ha winről térsz át. Nagyon fontos, amíg ezt végig nem olvastad, bele se kezdj
Msn fiókod használatára alkalmas progik:
aMSN vagy sudo apt-get install amsn
Emesene vagy szintén sudo apt-get install emesene
Utóbbit(emsene) ajánlanám neked mint kezdő ubuntus.Skype van hozzá.
Vírusírtót nyugodtan felejtsd el, tűzfal van beépítve, de azzal sem kell foglalkoznod.
"Csak akkor kell Ubuntura tűzfal, ha nagyon paranoiás vagy. A winről áttérőknél ez alapbetegség.
Az ubuntu csak azokat a portokat nyitja meg amiket éppen használ, a használaton kívüli portok le vannak zárva."A rendszer teljesen magyar telepítés után.
ADSL beállítása is gyerekjáték.
Remélem elég részletes voltam, ha valami nem világos kérdezz ;)
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest