Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Fooler89
üzenetére
Átnéztem az ajánlott oldaladat. Sajnos ott sem erről van szó. Ott az AAC kodek szerepel ugyan, de nem a HE-AAC változata. Ez egyébként azért kell nekem-nekünk, mert a magyarországi földfelszíni digitális adásoknál a kereskedelmi tévék erre álltak rá. Tehát nincsen hangja a csigatévének, vagy az rtlklubbnak sem. De ez még nem minden. Mivel e kodeknek a dekódoló része sem működik, a felvett adásokat nem lehet még más formátumba sem átkódolni, illetve nem lehet vágni. Pedig jó lenne leszélezni és kivágni a reklámokat. De nem folytatom, mert ebben a topikban ez offtopic téma. Csak magyarázatnak szántam, hogy miért kellene nekem.
(#49438) PuMbA: Elérted a problémát. Sajnos másról van szó.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest