Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz
Chuck Norris
üzenetére
Hát a képfrissítést nem is, de mondjuk az élsimítás és társait helyből képes felülbírálni, ha a felülbírálás aktív/mondjuk én Atiban utazom, de lehet, hogy legközelebb pártot váltok/. Ilyenkor a más programokban bármit állítgat az ember, akkor is a drájvervezérlő beállításai lesznek az aktívak. És ugye a gnome a 3D-s felületű!
Én mindenesetre újraparticionálás után is találtam régi program töredékeket. Ami még hiba, hogy unstalláláskor sok beállítást, meg függőséget nem töröl, újrainstalláláskor meg nem ír felül. Viszont az újra installált rendszer friss függőségtáblázatával ez már nem kavar be. Viszont a partíciós tábla törlése működni szokott...
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest