Hirdetés
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
Nem bántottál meg.
Csak lehet,hogy én vagyok a tudatlan és ezért nem értetlmeztem kellőkép az okfejtésed.Én így gondolom:
pl.: Az új alkalmazásokat ,drivereket az ilyen - olyan tárolókból érhetem el. (
)
Így minden(t) ,ami megtetszik vagy ajánlatos, ki tudom probálni,telepíteni.Vagy az van amit te állítasz:
Nekem, Hardy-re az életbe nem lesz elérhető pl. a jövő hónapban kiadott xy alkalmazás,driver ?Ezekszerint az új dolgok csak új verzíókra érhetők el ?
De akkor miről szól az Lts verzíók több éves támogatottsága ?
Vagy ,hogy van ez ?
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)