Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
autogiro
csendes tag
de, szokott, csak már annyit olvasgattam hogy próbálkoztam mindenfélével

azért gondolom amúgy hogy failsafe-et használ mert ha törlöm a failsafe-et, mindig létrehoz egy újat, és pl képernyő beálíltásoknál sose azt írja ami bevan állítva rendes configban, videókártyát egyébként azt írja hogy geforce 6800, amikor 6600as kártyám van
vki tudna nekem írni vmi rendes config-ot? inno3d geforce fx 6600 128mb kártyám van... ja és log-ban ír vmi olyat hogy Bad.bios... :S
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

vki tudna nekem írni vmi rendes config-ot? inno3d geforce fx 6600 128mb kártyám van... ja és log-ban ír vmi olyat hogy Bad.bios... :S