Hirdetés
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Amúgy valaki az alapvető linuxos parancsokról nem tud valami jó összefoglalót? Csak mert nem lenne nagy gond megtanulni ha lenne valami ilyen, anno a DOS-t is szerettem, azt még mindig kenem-vágom, fogjuk rá...
Amúgy kb egy éve szívtam már sokat ubuntuval, mert akkor is a notira akartam telepiteni, de x1600-al nem ment, sikerült telepitenem drivert és attól fogva nem indult el. Most azért kerültem megint kapcsolatba vele, mert windows-ok már nem telepednek a gépre, szerintem valami boot sector hiba lehet, mindig behalnak a telepités közben, bármilyen win, mikor a boot táblára kellene írni, érdekes mód a linux meg felmegy. Amíg nem viszem gariztatni addig meg kell filmnézésre, meg lehet wowhoz is kéne, ezért kérdeztem a wine-t, hogy van-e még erre is...
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest