Hirdetés
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Amúgy valaki az alapvető linuxos parancsokról nem tud valami jó összefoglalót? Csak mert nem lenne nagy gond megtanulni ha lenne valami ilyen, anno a DOS-t is szerettem, azt még mindig kenem-vágom, fogjuk rá...
Amúgy kb egy éve szívtam már sokat ubuntuval, mert akkor is a notira akartam telepiteni, de x1600-al nem ment, sikerült telepitenem drivert és attól fogva nem indult el. Most azért kerültem megint kapcsolatba vele, mert windows-ok már nem telepednek a gépre, szerintem valami boot sector hiba lehet, mindig behalnak a telepités közben, bármilyen win, mikor a boot táblára kellene írni, érdekes mód a linux meg felmegy. Amíg nem viszem gariztatni addig meg kell filmnézésre, meg lehet wowhoz is kéne, ezért kérdeztem a wine-t, hogy van-e még erre is...
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest