Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
D.R.O.
tag
Hello mindenkinek!
Lenne egy láma kérdésem.
Nekem most Ubuntuból a régi Drapper Drake (asszem így írják) van meg, frankón megy rajta minden amit akarok. De azt olvastam, hogy biztonsági szempontból jobb frissíteni az új kiadásra. Írtak ilyeneket, hogy gyorsabb lesz, meg biztonságosabb, meg megkeresi a kodeket a filmhez, meg mindenféle izé-bizé.
Feltétlenül kell e nekem frissíteni újabb kiadásra? (Mer őszintén megvallva nekem most is jó úgy ahogy van. Semmi gond vele.) Ti mindig átváltotok a legújabbra, és ha igen mik azok a szempontok amikért érdemes ezt megtenni (a kényelmi dolgokat kivéve)?
Elnézést ha esetleg nem idevág a téma.
Aktív témák
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tesla topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- Hobby rádiós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 5550,15.6",FHD+,i9-10885H,32GB DDR4,512 GB SSD,T2000 4GB,WIN11
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Navy Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.12.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest