- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
hogyan?
amúgy én is szenvedek most az egyik gépen a hülyeségeitől... wlant akartam beletenni. kártya benne, ra0-ként fel is ismeri. /etc/network/interfaces átír, csak a lo és a ra0 marad benne, ez utóbbinál az essid és a titkosítás beállítva. network restart, megy, megvan az ip. ping oké. konqueror, oldal megnyitása... semmi nem elérhető. miután 2-3 alkalommal újraindítottam (mert egy idő után, ha eldobja a wlant, nem lehet vele felvetetni...), rájöttem a megoldásra. nagyon favágó, és gusztustalan. knetworkmanager kilő, ifconfig eth0 down, mert azt annak ellenére behúzza, hogy le van tiltva, az avahi miatt, amiről azt se tudom, mi (és igazából nem is igazán érdekel). net restart, és innentől kezdve van wlanom.
a másik ''érdekes'' dolog, hogy a telepítő partícionáló-progija meglehetősen bugos. egy menetben nem lehet neki megmondani, hogy milyen típusú fs legyen, és hova csatolja... ja, és ha a partíció elejét és végét csinálom meg először, akkor középre már nem tudok partíciót betenni.
de ez legalább már elindult az epián, a 6.10 nem ment rajta. csak kikapcsolni nem tudjaannakidején a deb gond nélkül kikapcsolta, ha lesz időm, nekiesek mélyebben.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged