Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
hogyan?
amúgy én is szenvedek most az egyik gépen a hülyeségeitől... wlant akartam beletenni. kártya benne, ra0-ként fel is ismeri. /etc/network/interfaces átír, csak a lo és a ra0 marad benne, ez utóbbinál az essid és a titkosítás beállítva. network restart, megy, megvan az ip. ping oké. konqueror, oldal megnyitása... semmi nem elérhető. miután 2-3 alkalommal újraindítottam (mert egy idő után, ha eldobja a wlant, nem lehet vele felvetetni...), rájöttem a megoldásra. nagyon favágó, és gusztustalan. knetworkmanager kilő, ifconfig eth0 down, mert azt annak ellenére behúzza, hogy le van tiltva, az avahi miatt, amiről azt se tudom, mi (és igazából nem is igazán érdekel). net restart, és innentől kezdve van wlanom.
a másik ''érdekes'' dolog, hogy a telepítő partícionáló-progija meglehetősen bugos. egy menetben nem lehet neki megmondani, hogy milyen típusú fs legyen, és hova csatolja... ja, és ha a partíció elejét és végét csinálom meg először, akkor középre már nem tudok partíciót betenni.
de ez legalább már elindult az epián, a 6.10 nem ment rajta. csak kikapcsolni nem tudja
annakidején a deb gond nélkül kikapcsolta, ha lesz időm, nekiesek mélyebben.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alkoholista nevelde
- Arc Raiders
- Robotporszívók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
annakidején a deb gond nélkül kikapcsolta, ha lesz időm, nekiesek mélyebben.