Hirdetés
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Asztrofotózás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen széket vegyek?
- VR topik
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Tegnap elhatároztam, h felfrissítem az Ubuntumat (7.10) az új 8.04-re. El is kezdtem így:
gksu "update.manager -d"
Minden faszán ment, csak hogy volt egy áramszünet úgy féltávon, már késő volt gondoltam ciki de majd holnap megcsinálom. Megnyitottam a frissítéskezelőt ami hibát jelzet, akkor azt megcsináltam. De a disztró frissítések feketék és nem lehet rájuk kattintani. Ha újra kiadom az update-manager-es parancsot, akkor elindul, de kiírja, h "nem minden frissítés telepíthető, Indítsak egy részleges frissítést" Ha arra nyomok, h mégse, akkor vissza térek a frissítéskezelőbe és semmi, ha a részleges frissítés gombra nyomok:
"Nem lehet frissíteni!
A upgrade from "Hardy" to "Gutsy" is not supported with this tool."Na valakinek van valami ötletel, hogy mit lehetne tenni?
Aktív témák
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Diablo IV
- Gitáros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Újszerű iPhone 14 Pro 128GB Asztro szürke független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest