Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Autóhifi
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Egyébként amit feljebb linkeltél, az csak egy Art-os téma.Nem tudom eldőlte, hogy bekerüljöne a rendszerbe alapértelmezett témaként.Mindenesettre én nem találom sehol a rendszerembe ezt a témát
persze, lehet csak figyelmetlen vagyok.Én még megvárom a véglegest, és ha azután is megmaradnak a rigolyái, akkor downgrade lesz 7.04-re a notin, mert a hardy nem igazán akar együtt működni a vga-mal
meg sok kis apró idegesítő dolog van benne, amik biztos megvannak valahol, csak nem ott ahol én is megtalálom 
pl:
ha lecsukom a noti fedelét, akkor zárolja nekem a képernyőt.7.04be alap volt, valamér 8.04be sehol nem találom.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
persze, lehet csak figyelmetlen vagyok.Én még megvárom a véglegest, és ha azután is megmaradnak a rigolyái, akkor downgrade lesz 7.04-re a notin, mert a hardy nem igazán akar együtt működni a vga-mal
meg sok kis apró idegesítő dolog van benne, amik biztos megvannak valahol, csak nem ott ahol én is megtalálom