Hirdetés
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Egyébként amit feljebb linkeltél, az csak egy Art-os téma.Nem tudom eldőlte, hogy bekerüljöne a rendszerbe alapértelmezett témaként.Mindenesettre én nem találom sehol a rendszerembe ezt a témát
persze, lehet csak figyelmetlen vagyok.Én még megvárom a véglegest, és ha azután is megmaradnak a rigolyái, akkor downgrade lesz 7.04-re a notin, mert a hardy nem igazán akar együtt működni a vga-mal
meg sok kis apró idegesítő dolog van benne, amik biztos megvannak valahol, csak nem ott ahol én is megtalálom 
pl:
ha lecsukom a noti fedelét, akkor zárolja nekem a képernyőt.7.04be alap volt, valamér 8.04be sehol nem találom.
Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- PlayStation 5
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
persze, lehet csak figyelmetlen vagyok.Én még megvárom a véglegest, és ha azután is megmaradnak a rigolyái, akkor downgrade lesz 7.04-re a notin, mert a hardy nem igazán akar együtt működni a vga-mal
meg sok kis apró idegesítő dolog van benne, amik biztos megvannak valahol, csak nem ott ahol én is megtalálom