Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok!
feltettem (én is) a Kubuntu Hardy bétát, és akadt vele pár gondom:
- sokkal halkabb a hang, mint Gutsy alatt, minden maximumra van csavarva (a hangfalak is), és mégis olyan középhangerővel szól csak. írták egy fórumon, hogy a pulse audio csomagok eltávolítása megoldotta, de van más megoldás is vajon?
- nem működik a Skim... illetve fut, de nem lehet nyelvek közt váltogatni, ha ba lgombbal rányomok, akkor egy üres menüt dob fel (itt kéne legyen felsorolva az összes beviteli nyelv)
- FF 2 folyton lefagy (belépek a preferencesbe és lefagy például), nem jegyzi meg az ablakbeállításokat
- amióta feltettem más lokalizációkat teljesen össze van kavarodva a nyelvi beállítás. angol rendszert szeretnék, amiben van kínai lokalizáció, meg esetleg magyar. installkor angol lett kiválasztva, aztán feltettem a magyart és a kínait is. azóta a főmenü csak kínaiul hajlandó megjelenni, akármit akárhova állítok, a többi menü és ablakfelirat meg vegyesen a három nyelv közül...van valakinek valami tippje, hogy miért nem mennek rendesen?
Aktív témák
- PC Játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower workstation /számla- garancia
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest