Hirdetés
Aktív témák
-
vtechun
veterán
Hi! A legújabb Ubuntu telepitocdjet tegnap beraktam, es leesett az allam, ez nagyon jo hogy mar egybol livecd-kent jon be es filmet nezhet az ember meg bongeszhet akar telepites mellett, állat. Fel is raktam, es volt is ilyen 3D asztalforgatás a ctrl+alt+ balegergombra , de valamiert eltunt. Szerintetek hogyan lehetne elovarazsolni ujra? mert szeretnem a haveromnak megmutatni. Rlvilreg mrnubol bekapcsoltam de ez nem megy, az ablakok szeleinek hullamzasa az maradt
de en tobbet akarok
Tunerem SAA7130-as Philips csipes, ezt sem tudtam beizzitnai, se tvtime, se xawtv, se mythtv ( ez utobbit nagyon szeretnem kiprobalni ) alatt. Mi is volt meg ami kis gond volt. Ja, ez mar regi problemam, hogy nf7-es lapom integralt (nem soundstorm) hangkartyajanak 5.1-enek a melyet nem hallom sajnos zenehallgatas kozben. Mint mondjuk winben. Válaszokat előre is kösz!
Aktív témák
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de en tobbet akarok