Hirdetés
Aktív témák
-
vtechun
veterán
Hi! A legújabb Ubuntu telepitocdjet tegnap beraktam, es leesett az allam, ez nagyon jo hogy mar egybol livecd-kent jon be es filmet nezhet az ember meg bongeszhet akar telepites mellett, állat. Fel is raktam, es volt is ilyen 3D asztalforgatás a ctrl+alt+ balegergombra , de valamiert eltunt. Szerintetek hogyan lehetne elovarazsolni ujra? mert szeretnem a haveromnak megmutatni. Rlvilreg mrnubol bekapcsoltam de ez nem megy, az ablakok szeleinek hullamzasa az maradt
de en tobbet akarok
Tunerem SAA7130-as Philips csipes, ezt sem tudtam beizzitnai, se tvtime, se xawtv, se mythtv ( ez utobbit nagyon szeretnem kiprobalni ) alatt. Mi is volt meg ami kis gond volt. Ja, ez mar regi problemam, hogy nf7-es lapom integralt (nem soundstorm) hangkartyajanak 5.1-enek a melyet nem hallom sajnos zenehallgatas kozben. Mint mondjuk winben. Válaszokat előre is kösz!
Aktív témák
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Saros (PS5)
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de en tobbet akarok