Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Aktív témák
-
Vasqu
csendes tag
Azt hogy tudom megcsinalni hogy egy csikba fent fusson pl az Index aktuális híre vagy pl idöjárás, tözsde info? Ezek valami rss kapcsolatos "pluginok"?
(nézzétek el kezdö mivoltomat, csak telepiteni tudom a linuxot, de viszont most kicsit beleszeretnék mélyebben is menni a dolgokba
)Kösz a választ elöre is.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nézzétek el kezdö mivoltomat, csak telepiteni tudom a linuxot, de viszont most kicsit beleszeretnék mélyebben is menni a dolgokba