Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
A Windows-t semmiképp nem mellőzhetem, márcsak a munka miatt sem. Viszont a tv-kimenet kezelése az Ubuntunak jobb, van overscan (azaz kicsit rázoomol a képre), ami egy 51cm-es tv-n nem hátrány. Így Ubuntu alatt nézek filmeket. Még nem adtam ám fel, megtaláltam végre azt a leírást, amit régebben. Annyi minden műszaki dolgot megoldottam már, szeretek kísérletezni is, hát ez sem fog kiba...brálni velem
Úgyhogy elhatároztam, hogy építek egy IR vevőt és meglátom úgy mit csinál, mert találtam egy fórum hsz-t, miszerint az illetőnek is gondjai vannak a Pinnacle vevő + nem Pinnacle irányító párosítással.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgyhogy elhatároztam, hogy építek egy IR vevőt és meglátom úgy mit csinál, mert találtam egy fórum hsz-t, miszerint az illetőnek is gondjai vannak a Pinnacle vevő + nem Pinnacle irányító párosítással.