Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
n00n
őstag
Gondoltam körbenézzek Ubuntu játék ügyileg, mert miért ne.
Rögtön találtam kettő gyöngyszemet. Az egyik az Urban Terror, gond nélkül fut és egész jó is, bár én már nem játszok csak puszta kíváncsiságból felraktam. Aztán jött a második a Frets on Fire (alapból benne van a csomagkezelőben) sokkal gyengébb a gépigénye és mégis olyan szinten beakad a játék, h az nem igaz. Ennek mi lehet az oka?
Aktív témák
Aktív témák
- Diablo IV
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rögtön találtam kettő gyöngyszemet. Az egyik az Urban Terror, gond nélkül fut és egész jó is, bár én már nem játszok csak puszta kíváncsiságból felraktam. Aztán jött a második a Frets on Fire (alapból benne van a csomagkezelőben) sokkal gyengébb a gépigénye és mégis olyan szinten beakad a játék, h az nem igaz. Ennek mi lehet az oka?