Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Házimozi haladó szinten
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen alaplapot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
n00n
őstag
Gondoltam körbenézzek Ubuntu játék ügyileg, mert miért ne.
Rögtön találtam kettő gyöngyszemet. Az egyik az Urban Terror, gond nélkül fut és egész jó is, bár én már nem játszok csak puszta kíváncsiságból felraktam. Aztán jött a második a Frets on Fire (alapból benne van a csomagkezelőben) sokkal gyengébb a gépigénye és mégis olyan szinten beakad a játék, h az nem igaz. Ennek mi lehet az oka?
Aktív témák
Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Overwatch 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rögtön találtam kettő gyöngyszemet. Az egyik az Urban Terror, gond nélkül fut és egész jó is, bár én már nem játszok csak puszta kíváncsiságból felraktam. Aztán jött a második a Frets on Fire (alapból benne van a csomagkezelőben) sokkal gyengébb a gépigénye és mégis olyan szinten beakad a játék, h az nem igaz. Ennek mi lehet az oka?