Hirdetés
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Sorry, hogy négy részletben írok, ezt a hibát elkövettem korábban is, igyekszem ezentúl előre megírni mindet, amelyeket adott képernyőoldalra reagálni szeretnék.
Nos, annyit még csak, hogy köszönöm még egyszer a Chrome-os segítséget nektek!
Amíg távol voltam, többek között erre is jutott időm, sikerült.
Szerencsére újra egy régebbi verzióm van, amihez még hozzávaló flash is települt, olyan, amivel képes lejátszani a régi videokártyám még a kis felbontású, 240p -s youtube videókat is. 
Csak mellesleg kérdem: adott Chrome verzió telepítése -ezek szerint- eleve tartalmazza a vele egy időben megjelent flash-t is?
Ugyanis kvázi "személyre -adott Chrome verzióra- szabott" harmadik
flashplayer is települt.
És bármelyiket tudom ki-bekapcsolni Chrome alatt. 
(Huh, tényleg, Mozillán még nem teszteltem a youtube-t, de az ráadás lesz, ha azon is futna a 240p-s.
)Nos, végülis mégse volt meg vinyón a régebbi Chrome.deb file -"benéztem"-, de találtam neten egy 12-es verziójút, tavalyi, és bár terminálból megakadt, mert függőségi hibába ütközött -a terminálos parancs tökéletes volt, a függőségprobléma ugyebár természetszerű akadály-, de, gondoltam, synapticban rákeresek a kijelzett függőségproblémás, hiányzó file-ra, de olyan intelligens a synaptic -melgepődtem
- hogy amint beléptem, azonnal jelezte, hogy törött alkalmazásfile (vagy ilyesmi, és "automatice" felajánlotta a javítást, meg a szükségesek letöltését.
Tehát nyilván terminálból is tökéletes volt a parancs, csak előtte rendeznem kellett volna az amúgy nem várt -eleve nem mindig kiszámitható- függőség-problémát.
Ugyhogy Kendek különösen sokat segített nekem ebben is. 
Hála neki és mindenkinek, akik segítettek nekem.

Aktív témák
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Renault, Dacia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- SSD kibeszélő
- BMW topik
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amíg távol voltam, többek között erre is jutott időm, sikerült.
flashplayer is települt.