Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Az miért lehet, hogy 10 perc után elsötétül a képernyő, pedig energia gazdálkodásnál kivettem a pipát előle, most meg visszaraktam és 60 percre állítottam, de akkor is 10 perc után feketére vált, monitor nem kapcsol ki.. Flash videót néznék, de nem bírok így
Képernyő kímélő is 30 percen van, kikapcsolás 60 percen, caffeine is fent van, de mégis kikapcsol ez a fos
Energia takarékos beállításokat mind végig néztem már..Ötlet?

(Kubi 12.04 64 bit)
Aktív témák
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Apple MacBook
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Képernyő kímélő is 30 percen van, kikapcsolás 60 percen, caffeine is fent van, de mégis kikapcsol ez a fos
Energia takarékos beállításokat mind végig néztem már..