Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Az miért lehet, hogy 10 perc után elsötétül a képernyő, pedig energia gazdálkodásnál kivettem a pipát előle, most meg visszaraktam és 60 percre állítottam, de akkor is 10 perc után feketére vált, monitor nem kapcsol ki.. Flash videót néznék, de nem bírok így
Képernyő kímélő is 30 percen van, kikapcsolás 60 percen, caffeine is fent van, de mégis kikapcsol ez a fos
Energia takarékos beállításokat mind végig néztem már..Ötlet?

(Kubi 12.04 64 bit)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Képernyő kímélő is 30 percen van, kikapcsolás 60 percen, caffeine is fent van, de mégis kikapcsol ez a fos
Energia takarékos beállításokat mind végig néztem már..