Aktív témák
-
aag
őstag
válasz #16820480 #48854 üzenetére
Igen, pontosan. Nem frissülnek. Ezt én ki is próbáltam már. Csak azok frissülnek, amiknek én a saját kezemmel felraktam a ppa-ját. A többi nem.
De ez fordítva is igaz. Tulajdonképpen a 10.04 LTS 2013 áprilisig frissülne. Igenám, de nem frissül pont az ami engem érdekelt volna. Például sehogyan sem tudtam elérni, hogy a Mindigtv bizonyos csatornáinak a hangja szóljon. Ugye erről régebben többször volt szó. A HE-AAC hang-kodekről van szó. Kaptam én itt ezer tippet rá, mégsem tudtam felrakni. Tulajdonképpen emiatt váltottam most. Csak most ez az egy dolog valóban élből jó, viszont egy csomó olyan amit a 10.04-ben stabilan működött, a kedvemre volt már alakítva, a 12.04-ben nem működik. SEM Az U, sem a K, sem az X grafikus felületen. Szóval hidd el, hogy ez a frissül/nemfrissül dolog nagyon is a bögyömben van. Nem véletlenül írtam le. Érted ezt?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Dark Souls sorozat
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OLED TV topic
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest