- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Amíg nem kezdett el érdekelni a linux, én sem láttam az XP-én és mp3-on túlra. Az emberek egyedfejlődése során inkább a win-t alkalmazó alakul ki először, a szomszéd Pistike hatására. Ezzel együtt megszokja, hogy minden ingyen van, mert a neten lehet hozzá crack-et találni.
Csak a felnőtté válás során alakul ki a valós értékítélet, és kezdi el érdekelni az embert, mi van az MS-en túl. Ekkor jön rá, hogy az MP3 is egy licensz, aminek használatáért fizetni kéne, a szerzői jogdíjakról nem is beszélve. Meg hogy van free világ, ahol kompomisszumokkal ugyan, de lehet élni.
Most még az emberek nagy része visszafordul, mert nem látják vagy nem ismerik fel az ELV-et ezen irányvonalak mögött. Vagy egyszerűen hozzászoktak már és nem akarnak váltani. De ez szerencsére változóban van.

Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Arc Raiders
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82% Face ID nem müködik
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest