Hirdetés
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
Láttam már ilyet. Nem vagy képes beismerni, de gúnyolódsz és a tiéd kell legyen az utolsó szó. Én meg ehhez gratulálok! Szánalmas, de tényleg.
Egy sereg wndowszos programot használok. Mert jók, mert ingyenesek, mert nem kell hozzájuk windows csak WINE. Például egy ImgBurn tudását és üzembiztonságát eddig nem tudtam semmiféle linuxos pörkölő-szoftverrel még meg se közelíteni. De ez most mindegy. A lényeg, hogy nem vagy okosabb ha nem a legmegfelelőbb szerszámot választod a feladatod megoldásához, hanem azt amelyiket a csordához tartozás ösztöne diktál. Múúúú....
Aktív témák
- Linux haladóknak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Óra topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi