Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Szerintem te nem látod át a dolgokat. Ez olyan, mint hogy pl win alatt minden játék minden dll-t tartalmazzon, ami neki kell, tehát saját dx, saját api-k, minden legyen benne. Ezzel kb a játék méretét duplájára növelnéd, ezért kell a win-re feltelepíteni a dx-et pl, és azt használja mindegyik játék, így elég 1x meglennie. Rengeteg ilyen dolog van win alatt is, max nem találkozol vele, én már sok olyannal találkoztam hogy eltávolítok valami progit, és vagy másik progik nem indulnak el, vagy volt hogy omlott a win. Teljesen egységesíteni meg azért nem lehet, mert amihez egységesítenél azt is fejlesztik.
Az lts nagyon jó irányvonal, és szerintem pont előnye hogy nem bughalmazos fos programok frissülnek le vele, hanem a meglevő minden nap használt programjaim lesznek egyre jobbak. Nekem ezek a daily build témák eddig használhatatlanok voltak, pedig ott a lefrissebb van mindenből..
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest