Hirdetés
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Szerintem te nem látod át a dolgokat. Ez olyan, mint hogy pl win alatt minden játék minden dll-t tartalmazzon, ami neki kell, tehát saját dx, saját api-k, minden legyen benne. Ezzel kb a játék méretét duplájára növelnéd, ezért kell a win-re feltelepíteni a dx-et pl, és azt használja mindegyik játék, így elég 1x meglennie. Rengeteg ilyen dolog van win alatt is, max nem találkozol vele, én már sok olyannal találkoztam hogy eltávolítok valami progit, és vagy másik progik nem indulnak el, vagy volt hogy omlott a win. Teljesen egységesíteni meg azért nem lehet, mert amihez egységesítenél azt is fejlesztik.
Az lts nagyon jó irányvonal, és szerintem pont előnye hogy nem bughalmazos fos programok frissülnek le vele, hanem a meglevő minden nap használt programjaim lesznek egyre jobbak. Nekem ezek a daily build témák eddig használhatatlanok voltak, pedig ott a lefrissebb van mindenből..
Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest