Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
jochen
üzenetére
Nah, feltettem az újabbat. Ezt legalább frissíteni lehetett, vagyis lehetett volna, ha nem akart volna órákba kerülni. De a Firefox és a Thunderbird ezen sem indult el telepítés után, talán egy frissítés jót tett volna nekik.
A Rendszermenttet legalább teleptettem, készíttettem egy visszaállítási pontot vele, majd egy .iso fájlt. Aztán elindítottam a Live-ot, és nem találtam semmi olyan hibát amit említettél, a böngészőn és a levelezőkliensen kívül rendben elindult minden.
Eztán fogtam és elindítottam a telepítést is, nem vettem észre semmi rendellenességet, gyorsan dolgozott. Az újonnan telepített rendszer aztán rendben felállt, az új adataimmal tudtam bejelentkezni.
Összességében elmondhatom tehát, hogy semmilyen problémát sem tapasztaltam amely összefüggne a Rendszermenttel. Csak annyit tudtam megállapítani, hogy nem szívesen használnám ezt a rendszert. Jah, és, hogy az eredeti telepítő Casperes, a Rendszerment-féle meg live-bootos.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- SzoftverPremium.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest