Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA® driverek topikja
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
üzenetére
mire állítottad a kódolást?
palota:fájlegyesítés: hozzáadás/eltávolítás oda beirod h rar és felteszed a talált tömörítőket.
harry3:téma:nem néztem.ha tar.gz-ben van azaz tömöritett mappában akkor nem csinálsz vele semmitsem, hanem ugy hagyod ahogy leszedted a netről aztán: Rendszer/beállítások/téma és drag'n'drop módszerrel a felyílt ablakba vonszolod a letöltött becsomagolt(*.tar.gz)mappádat.rákérdez h telepited-e.igen.aztán használod.ennyi az egész, de ezt mán egy párszor leirták előttem, nem is régen.viszont ha berylt használsz, akkor emerald theme managert is.azt megnyitod a rendszer/beállítások/emerald theme manager és étt telepited.nem tudom h ott bejön-e ez a drag'n'drop módszer, próbáld ki.most próbáltam, ha emerald témát szedsz le tehát *.emerald akkor dupla klikk rá és megnyitás.már be is tette magát az emerald témái közé.ahogy nézegetem ez a két lehetőséged van.
Aktív témák
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest