Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
üzenetére
mire állítottad a kódolást?
palota:fájlegyesítés: hozzáadás/eltávolítás oda beirod h rar és felteszed a talált tömörítőket.
harry3:téma:nem néztem.ha tar.gz-ben van azaz tömöritett mappában akkor nem csinálsz vele semmitsem, hanem ugy hagyod ahogy leszedted a netről aztán: Rendszer/beállítások/téma és drag'n'drop módszerrel a felyílt ablakba vonszolod a letöltött becsomagolt(*.tar.gz)mappádat.rákérdez h telepited-e.igen.aztán használod.ennyi az egész, de ezt mán egy párszor leirták előttem, nem is régen.viszont ha berylt használsz, akkor emerald theme managert is.azt megnyitod a rendszer/beállítások/emerald theme manager és étt telepited.nem tudom h ott bejön-e ez a drag'n'drop módszer, próbáld ki.most próbáltam, ha emerald témát szedsz le tehát *.emerald akkor dupla klikk rá és megnyitás.már be is tette magát az emerald témái közé.ahogy nézegetem ez a két lehetőséged van.
Aktív témák
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- 3D nyomtatás
- Milyen légtisztítót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest