Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Elekzdett hisztizni a flash miatt. frissítette elvileg, erre pluginban kiírta, h 2 van. töröltem mindet, felraktam a csomagkezelőből, de azóta kb. beteg minden: chrome, FF, Chromium...
legfrissebb kernel van fent ... de nem'tom melyik.
Már korábban is gondolkodtam cserén, mert a global app menüt utálom... ez jó alkalomnak tűnik, csak kicsit elkényelmesedtem
openSUSE tetszik, de így ~3év Ubuntu után én buta vagyok hozzá, nem akarok megtanulni egy halom új parancsot, még repot sem tudok hozzáadni terminalból...
Ideális az Ubuntu+Gnome Shell lenne, probléma, hogy van, akinek ebben a kombinációban nem komálja a videókariját (én is ebbe az "elitbe" tartozom
), és nincs rá megoldás, ahogy néztem. Van egy gép itt Lubuntut raktam rá, lehet enyémre is azt kellene... Most megnézem a 12.04 LTS-t, de bizony az is akadozik LiveUSB-n, mondjuk Alpha 2-nél ez még belefér.
De ami nem változott: pl. Gwibber csak a rendszerrel együtt jön le... Milyen világ ez? Lassan olyan lesz, mint a windóz, hogy ha törlöd a levelezőt, vagy a messengert, akkor be sem bootol...
mert az a rendszer része... 
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Gyúrósok ide!
- Android szakmai topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Video konvertálás
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

), és nincs rá megoldás, ahogy néztem. Van egy gép itt Lubuntut raktam rá, lehet enyémre is azt kellene... Most megnézem a 12.04 LTS-t, de bizony az is akadozik LiveUSB-n, mondjuk Alpha 2-nél ez még belefér.
mert az a rendszer része...