Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Epson nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
RBJ
addikt
szerintem az energia gazdálkodásban van a bibi hogy kikapcsolja perc mulva a monitort és nem tudtam visszavarázsolni.
na úgy látom nemsokára a 4.. telepítés lesz mert most meg 51 % nál kifagyott a frissités. érdekes direktbe kinyomom a gépet visszakapcsolom és nem kell már neki a frissités. na akkor most jo lett vagy nem.
kezdjek egy kakira telepíteni. eddig szerettem a linux ot de kezdek mokus lenni.Na nyomtam egy terminalos update t.
/A dpkg megszakadt, saját kezűleg kell futtatnia a(z) „sudo dpkg --configure -a” parancsot a probléma megoldásához. /
Mi ez a bibi mostanában? Valami kubuntu , ubuntu háza táján van bibi? ha jól emlékszem másnál is volt ilyesmi.
Aktív témák
Aktív témák
- Epson nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Philips LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest