Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Létezik olyan progi amivel megtudom határozni bizonyos progiknak, hogy mennyi sávszélt használhat fel mind fel mind le irányban?
Ha igen hol található és hogy kell indtallálni.
Kendek:
Kipróbáltam a minimál telepítést hát azon a kis gépen egy kínszenvedés. (1.5óra)
Felsikerült raknom. Nagynehezen graf felületet is adtam neki majd, soft centert nemtudtam adni neki. Esetleg ha te már vagy vki már tett fel így rendszert leaírhatná hogy mit pipált ki a telepítőben hogy lett graf felülete és lett szoft központja. Vagy milyen parancsokkal tette ezeket meg. Konkrétan ez a kettő kellene graf felület meg soft közp. Ill hogy egyből graf felülette inuljon ha fellett téve rá már.
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest