Hirdetés
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Ha már netbank -nál tartunk, van valakinek khb-s chipkártya-olvasóval? Csak azért van XP a desktop gépemen, mert ezt nem sikerült Ubi alatt beizzítanom, sajna a banknak "csak a középtávú tervei között szerepel a platformfüggetlen netbankolás" (ez most kb. idézet volt a válaszlevelükből, linux alatti használatra irányuló kérdésemre).
A wine-al a win-es FF-et feltettem, és települt a netbank plugin-ja. Elméletileg csak a kártyaolvasót kéne életre kelteni és elérhetővé tenni a wine-os FF alól. A neten olvastam, hogy a CardMan olvasónak van Linux-os támogatottsága, fel is tettem, de az FF olvasásnál belefagy.
Valakinek tapasztalata ilyesmivel? Esetleg ötlet, merre kellene keresnem?
Aktív témák
- Formula-1
- Robotporszívók
- Bestbuy játékok
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs