Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
- 3D nyomtatás
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz
szoke12
üzenetére
3.1-es windows előtt már dosban sem bírtam ki, h ne nyomkodjam összevissza a klaviatúrát. közel 20 év windows után gondolhatod mennyire idegen volt ez nekem... Ponmtosabban még mindíg marha idegen, csak már kezdem belátni, hogy nagyszerű dologról van szó, amivel foglalkozni kell. mint windózos szerelő is azt nyilatkozom, hogy a saját laptopomon is csak azért hagyok windows-t, mert néha kell a munkámhoz...
Aktív témák
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Maps
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Dell notebook topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3.1-es windows előtt már dosban sem bírtam ki, h ne nyomkodjam összevissza a klaviatúrát. közel 20 év windows után gondolhatod mennyire idegen volt ez nekem... Ponmtosabban még mindíg marha idegen, csak már kezdem belátni, hogy nagyszerű dologról van szó, amivel foglalkozni kell. mint windózos szerelő is azt nyilatkozom, hogy a saját laptopomon is csak azért hagyok windows-t, mert néha kell a munkámhoz...