Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD FX
- Pánik a memóriapiacon
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Terminálban sem lett volna ez nehéz, de nem baj, nem az a lényeg, mivel csinálja az ember

Mai hülye kérdés. Cache könyvtár mozgatás.
Átpakoltam a Firefox cache-ét egy pendrive-ra, amit más gép úgysem ismer fel, csak az enyém... Egész jól működik,mondjuk néha elég lassan tölt le oldalakat, de nem vagyok benne biztos, hogy ez az oka (mások viszont nagyon gyorsan bejönnek akkor is, ha nem voltak eddig a cache-ben, tehát hálózati oka is lehet).Szeretném a KDE filebrowserének (Dolphin/Konqueror) a thumbnail cache-ét is átpakolni, de nemtom hol lehet konfigolni? Gúgliban 1000 helyen leírják, hol van a cache, de azt meg magamtól is megtaláltam

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest