Hirdetés
Aktív témák
-
zed01
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Pont te beszélsz rendszer stabilitásáról, mikor állandóan alfa meg béta ubuntukat használsz?
Egyébként meg semmi stabilitásbeli különbséget nem tapasztaltam, azon kívül hogy majdnem mindenből a legfrissebbet használom. Ráadásul a Gnome 3 tárolót be sem linkeltem, mert azt már én is túlzásnak tartottam, de ezek amit belinkeltem vagy éppen javítanak a rendszer stabilitásán, vagy semmi közük a rendszer stabilitásához, mert a rendszeren futó alkalmazásoknak nem sok közük van hozzá.
Tudod mit mondok neked?
A legjobb videokonvertáló a Handbrake, amit arra FFMPEG-re épül aminek a tárolóját az előbb linkeltem be. És ez csak egy eset a sok közül.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest