Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Én még elég új vagyok itt, néhány éve próbáltam az ubuntut, akkor is itt kértem segítséget, sajnos akkor még sok windowsos dolog volt ami miatt muszáj voltam végül xp-t választani, de a helyzet mostanra megváltozott, jött a win7 is közben szóval most jött el az idő az ubuntuhoz

Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
1: Gyorsabb lesz az ubuntu a mostani gépemen (a64 3000+, 2*512mb ram, Nvidia 7600gs videókártya) bootolás és működés szempontjából mint a win7?2: Ha a winchesteremen lévő partíciókat ntfs-ben hagyom, és csak egy partíciót alakítok át a linuxnak akkor ez gyorsaságban/használhatóságban rosszabb lesz, mintha minden partíciót átalakítanék iinuxosra? (a többi partíción csak zenéim, képeim és hasonló dolgok vannak.)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Aktív témák
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Netfone
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wuthering Waves
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest