- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
Igaz, magamból indultam ki. Én rászántam 1-2 hetet, hogy megszokja a unity-t, így kifejezetten előrelépés a 11.10. Bár itt már gtk3-as alapú a rendszer, és sok beállítási lehetőséget elvettek ezzel, de ez a Gnome Shell-re is igaz. Nekem jó a unity, aag-nek nem. Nem tudom h neked milyen preferenciáid vannak, de erre csak azt tudom mondani, hogy az alaptelepítésen kívül lehet használni több desktopot is: gtk3 alapú fallback, unity2d, gnome shell, xfce4, kde4, lxde. A natty ehhez képest: gtk2 alapú fallback, minimalista unity2d, xfce4, kde4, lxde
Nem mondom h way-to-go, de hacsak nincsen erős ellenérzésed az unity-vel szemben, akkor érdemes szoktatni magad a gondolathoz, hogy ez marad a default, és megpróbálod megismerni. Én így voltam a linuxal is, egy kerek hónapig birkóztam a megszokásaimmal, kde3-ról kezdtem, majd bepróbáltam a kde4-et, aztán rászoktam a gnome2-re, az xfce-et is használom néha, aztán átszoktam a unity-re, és tudom használni ezt is.
Aktív témák
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest