Hirdetés
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
Igaz, magamból indultam ki. Én rászántam 1-2 hetet, hogy megszokja a unity-t, így kifejezetten előrelépés a 11.10. Bár itt már gtk3-as alapú a rendszer, és sok beállítási lehetőséget elvettek ezzel, de ez a Gnome Shell-re is igaz. Nekem jó a unity, aag-nek nem. Nem tudom h neked milyen preferenciáid vannak, de erre csak azt tudom mondani, hogy az alaptelepítésen kívül lehet használni több desktopot is: gtk3 alapú fallback, unity2d, gnome shell, xfce4, kde4, lxde. A natty ehhez képest: gtk2 alapú fallback, minimalista unity2d, xfce4, kde4, lxde
Nem mondom h way-to-go, de hacsak nincsen erős ellenérzésed az unity-vel szemben, akkor érdemes szoktatni magad a gondolathoz, hogy ez marad a default, és megpróbálod megismerni. Én így voltam a linuxal is, egy kerek hónapig birkóztam a megszokásaimmal, kde3-ról kezdtem, majd bepróbáltam a kde4-et, aztán rászoktam a gnome2-re, az xfce-et is használom néha, aztán átszoktam a unity-re, és tudom használni ezt is.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest