Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
Aktív témák
-
zsigus
őstag
Sziasztok
Nemrég belekezdtem egy HTPC építésébe, és most, hogy megvan a gép már csak a megfelelő rendszert kellene megtalálnom hozzá (ami nem is olyan egyszerű dolog).
Próbáltam az XBMC Live-ot, de nem igazán nyerte el a tetszésemet, aztán jött az OpenELEC ami majdnem tökéletes, de egy dolog hiányzik belőle (emulátorok futtathatósága), majd olvastam, hogy az Ubuntu 10-ben be lehet állítani az XBMC-t alapértelmezett kezelőfelületként, és ez lenne a tökéletes választás (előkészítek mindent aztán beállítom az XBMC-t), azonban itt is szembesülnöm kellett egy "hibával", az Dolphin (Wii emu) 14-19 FPS-el hajlandó csak futni. Mindent sikerült megoldanom eddig Ubuntun amire szükségem volt (csak a VAAPI-t nem, de találtam hozzá több leírást is), csak ez az egyetlen ami idegesít.Elég kezdő vagyok még linux téren, és nem tudom, hogy jól csináltam e a driver telepítést, (ati.com -> AMD E-350 -> Catalyst 11.10 [.run fájl] -> Futtatás terminálban). Viszont így a további illesztőprogramok részen figyelmeztet, hogy rakjam fel a zárt illesztőprogramot (vagy ezt hagyjam figyelmen kívül?). Ezzel a driverrel fut 14-19 FPS-el (1280x720 -> 12-14 FPS, 640x480 -> 19 FPS in-game, tehát nem igazán skálázódik, mert felbontásban nem kevés a különbség, viszont FPS-ben alig változik).
Vagy szükség lenne még valamilyen "kiegészítőre" a driver mellé, hogy OpenGL-ben normálisan fusson, vagy ennyit bír az APU?
AMD E-350 + 2GB DDR3 1333 Mhz + 40 Gigás OEM 2,5" Seagate HDD
Köszönöm a választ.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest